Facturatiespecialist
Zorggroep Reinalda
Haarlem, Noord-Holland
2 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Zorggroep Reinalda is een lokaal in Haarlem opererende aanbieder van verpleeghuiszorg, thuiszorg, wijkverpleging, revalidatie, dagbesteding en ontmoeting.

Onze cliënten zijn voornamelijk ouderen. De zorggroep kent een humanistisch grondslag en dat past uitstekend bij alle ontwikkelingen die er in de zorg gaande zijn.

Wij hebben ambitie en willen graag laten zien dat we trots zijn op wat we doen, namelijk goede zorg bieden die leidt tot optimaal welbevinden van onze cliënt, diens naasten en de mensen om ons heen.

Wij zijn een kleine organisatie en werken via de kernwaarden Tolerant, Oplossingsgericht, Persoonlijk, Professioneel en Samen (TOPPS).

Dit is van toepassing naar onze bewoners en naar onze medewerkers. Spreekt jou dit aan? Dan ben je van harte welkom.

Zorggroep Reinalda zoekt per direct een :

Medewerker informatie en controle

werkinhoud

Samen met je duo collega zorg je voor het

 • Maandelijks genereren en indienen van declaratieberichten (AW319)
 • Periodiek controleren van productiegegevens en declaratiegegevens
 • Periodiek controleren van indicaties, mutaties en productieregistratie
 • Analyseren van gegevens inzake doeltreffendheid
 • Uitvoeren van controles naar aanleiding van genomen steekproeven
 • conform de opgestelde AO / IC normen

  Daarnaast ondersteun je afwisselend met je duo collega 4 uur per week de afdeling planning, zodat je als back-up kan fungeren in geval van drukte of nood.

  Ook wordt van je verwacht dat je de teammanager Bedrijfsvoering en de Concern Controller gevraagd en ongevraagd informeert over de ontwikkelingen binnen het vakgebied en je doet verbeter voorstellen.

  wij vragen

  Je bent minimaal in het bezit van een afgeronde MBO. Je hebt ervaring met het declaratieproces en verantwoording binnen de zorg (VVT).

  Je bent nauwkeurig, flexibel, zelfstandig, pro actief, analytisch en communicatief sterk. Je luistert goed en vraagt door.

  Je gaat voor kwaliteit, kan goed omgaan met tijdsdruk en hebt doorzettingsvermogen. Je bent dienstverlenend, klantgericht en kan acteren op tactisch en operationeel niveau.

  Je hebt uitstekende kennis van Excel en kennis van het digitaal berichtenverkeer met o.a. zorgkantoren en zorgverzekeraars.

  Samen met je duo collega ben je verantwoordelijk voor het juist en volledig uitvoeren van deze functie.

  wij bieden

  Een arbeidsovereenkomst voor 16 uur per week, verdeeld over minimaal 3 dagen. Een salaris conform cao VVT FWG 45, minimaal € 2.

  338,08 en maximaal € 3.153,90 (o.b.v. 36 uur). Wij bieden een informele omgeving waar de komende jaren voldoende uitdagingen liggen.

  Wij starten met een jaarcontract en een proeftijd van een maand. In de loop van 2020 zal de functie worden herbeschreven en gewogen.

  MEER INFORMATIE en solliciteren

  Heb je vragen of behoefte aan meer informatie, neem dan contact op met Nancy Diemeer (Teammanager Bedrijfsvoering), tel. 06-23024938.

  Sollicitatiebrief en CV zijn welkom via e-mail naar personeel zorggroepreinalda.nl, of per post naar : Zorggroep Reinalda t.

  a.v. afdeling P&O, Leonard Springerlaan 1, 2033 TA Haarlem.

  Deze vacature is zowel intern als extern geplaatst.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier