Inpakker handmatig
Werkzoeken.nl
Honselersdijk, NL
2 dagen geleden
source : Joof.nl

Wat ga jedoen?

Wil jij aan de slag in eendynamische omgeving bij Royal FloraHolland in het Westland? Zoekjij een parttime vaste baan in de logistiek voor ongeveer 10-15 uurper week in de ochtenduren? Lees dan snelverder!

Als distributiemedewerker ben jeonderdeel van een logistiek traject, waarbij iedere schakel vanbelang is. Je haalt een volle stapelwagen met bloemen of planten opmet behulp van een verdeeltrekker.

Via een headset hoor je waar jemet de trekker naar toe moet en eventueel in hoeveel kleinerepartijen de vracht verdeeld moet worden.

Je transporteert je ladingen zet het juiste aantal bloemen of planten handmatig over op dekar van de koper. Wanneer de kar leeg is, wordt er een nieuwe karopgehaald.

Het is nauwkeurig werk, dat altijd ondertijdsdruk goed afgehandeld moet worden.

Voor deze functievan magazijn- / logistiek / transport medewerker zoeken we vroegevogels die de dag goed willen beginnen en graag hun handen uit demouwen steken!

De werkdag start om 06.00 uur enafhankelijk van de drukte varieert de dienst tussen de 3 en 6 uur,waarbij de drukste dagen maandag en vrijdag zijn.

De werkdagen enwerktijden plannen we altijd in overleg in. Zo verzorgen we samende optimale indeling van de werkweek.

Waarga je werken?

Royal FloraHolland is de grootste bloemenveiling van de wereld en mag zich naSchiphol en de Rotterdamse haven de derde mainport van Nederlandnoemen.

Wie benje?

Voor het goed functionerenin deze functie, wordt er het volgende van jeverwacht :

 • Je bent minimaal 16 jaar
 • Om Arbo technische redenen moet je minimaal1.65 meter lang zijn
 • Je kunt alle kleuren zienen onderscheiden
 • Je bent bij voorkeur 3 tot 5dagen per week beschikbaar
 • Het is belangrijkdat je fysiek sterk en gezond bent
 • Je hebtaffiniteit met de logistiek branche endistributie
 • Je bent de Nederlandse taal inwoord en geschrift machtig
 • Je kunt goedrekenen
 • Je vindt het fijn om ’s morgens vroegaan de slag te gaan, want de drukte start gelijk aan het begin vanje werkdag!
 • Wat magje verwachten?

  In deze functiekrijg je een salaris aangeboden volgens de CAO van RoyalFloraHolland en is afhankelijk van jouw leeftijd.

  Ben je22 jaar of ouder, dan start je met een een salaris van €10,38 brutoper uur, en na 8 weken wordt dit verhoogd naar €11,37 bruto peruur.

  Daarbij bouw je bij Olympia Uitzendbureau vakantiegeld envakantiedagen op die je krijgt uitbetaald. Als jij verder dan 10kilometer afstand woont, kom jij in aanmerking voor eenreiskostenvergoeding.

  Kom je met het openbaar vervoer, koop eenmaandabonnement en krijg deze vergoed.

  Bij RoyalFlora Holland is geen dag hetzelfde, en wij bieden je bij dit leukebedrijf een afwisselende baan voor 10 en 18 uur per week waarin jeveel nieuwe mensen leert kennen.

  In goed contact en met een hechten gezellig team weet je elke dag opnieuw de klus te klaren. Metdienstlengtes van 3 tot (maximaal) 5 uur per dag blijft ervoldoende tijd over om te studeren, er op de fiets op uit tetrekken, voor sportieve verplichtingen of om de (klein)kinderen vanschool te halen.

  productiemedewerker, inpakker,Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer, Delft, Schiedam, Vlaardingen,Rijswijk, Naaldwijk, Monster, Honselersdijk, Hoek van Holland,bijbaan, vakantiewerk, part time)

  Bij Olympia is iedereenwelkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, vanjong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan. We makengraag kennis metje.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier