Internationaal chauffeur CE gezocht voor mooi werk voor een vaste baan!
IQ Select
Breda, NL
10 dagen geleden

Wij zijn op zoek naar meerdere ervaren chauffeur (s) die aan de slag willen als buitenland chauffeur. De kandidaten kunnen direct al op gesprek en kunnen daarna starten op deze vaste functie tot overname.

Onze opdrachtgever focust zich op de transport van sierteeltproducten vanuit Nederland naar Frankrijk. Wij zijn op zoek naar CE chauffeurs in de regio van Breda.

Vanuit daar vertrek je naar één van hun eigen depots in Frankrijk. Ervaring in de bloemen en planten is een pré. Je werkt van maandag t / m vrijdag / zaterdag.

Gezien dat je de hele week weg bent vragen wij kandidaten uit heel Nederland om te reageren. Tevens is het mogelijk om enkel bemand of dubbel bemand te rijden.

Dus ben jij die flexibele, ervaren internationaal chauffeur, reageer dan snel via de mail info iqselect.nl of bel naar 0180745747.

Vaardigheden

Je bent in het bezit van :

 • Rijbewijs CE
 • Code 95 + bestuurderskaart
 • Flexibele instelling
 • Over de werkgever

  IQ Select als werkgever :

  Het beste uit mensen en organisaties.

  Met tientallen jaren ervaring in de branche speelt IQ Select een actieve rol in de arbeidsmarkt. Wij staan voor de mensen en organisaties waar wij voor werken met een actieve en menselijke instelling, waarbij een goede samenwerking en gelijkwaardigheid de boventoon voert.

  Dagelijks zijn via onze uitzend- en detacheringsactiviteiten medewerkers tevreden aan het werk, dit is ook onze ultieme doelstelling.

  Dit is wat wij doen bij IQ Select, niet alleen omdat het ons een bestaan verschaft, maar het is óók onze passie : om samen te werken met tevreden medewerkers en organisaties.

  Wat wij bieden

  Betalingen conform CAO TLN

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier