Logistiek Medewerker Parttime – Meppel
UBN Uitzendbureau
MEPPEL
1 dag geleden

Over deze functie

Voor onze opdrachtgever in Meppel zijn wij op zoek naar Logistiek Medewerkers die graag in de middag / avond en / of in de nacht willen werken.

Werkweek van ca. 20 uur.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het juist verwerken van de in- en uitgaande pakketten. Je zult onder andere de pakketten gaan laden / lossen in / uit de vrachtwagens.

Hierbij is het belangrijk dat je het overzicht blijft houden over je werk zodat de chauffeurs tijdig kunnen starten met de routes.

Trefwoord : magazijn, magazijnmedewerker, logistiek, pakketten, post, postpakket, Meppel, Staphorst, Steenwijk, Giethoorn, Zwolle, Wolvega, Hoogeveen, orderpicker, bestellingen, productie

Wat verwachten wij van jou?

Er zijn alleen mogelijkheden om in de middag / avond en / of nacht te werken, de tijden zijn van 16 : 00 21;00 uur of 01 : 30 uur tot 07 : 30 uur.

Het is om alleen mogelijk om parttime te werken.

 • Je spreek Nederlands en / of Engels en / of de Duitse taal;
 • Bereid om in 2 ploegen te werken;
 • Je bent minimaal 18 jaar;
 • Fysiek zwaar werk is geen probleem voor je;
 • Je kan een VOG (verklaring omtrent gedrag) aanvragen bij je gemeente, deze zullen wij voor je vergoeden.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier