Logistiek Medewerker Parttime – Meppel
UBN Uitzendbureau
MEPPEL
5 dagen geleden

Over deze functie

Voor onze opdrachtgever in Meppel zijn wij op zoek naar Logistiek Medewerkers die graag in de middag / avond en / of in de nacht / ochtend willen werken.

Werkweek van ca. 10-20 uur.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het juist verwerken van de in- en uitgaande pakketten. Je zult onder andere de pakketten gaan laden / lossen in / uit de vrachtwagens.

Hierbij is het belangrijk dat je het overzicht blijft houden over je werk, zodat de chauffeurs tijdig kunnen starten met de routes.

Er zijn mogelijkheden om in de middag / avond en / of nacht te werken, de tijden zijn van 16 : 15 22 : 00 uur of 03 : 45 uur tot 07 : 30 uur.

Graag bij het reageren aangeven in welke dienst (dag of nacht) je geïnteresseerd bent.

Trefwoord : magazijn, magazijnmedewerker, logistiek, pakketten, post, postpakket, Meppel, Staphorst, Steenwijk, Giethoorn, Zwolle, Wolvega, Hoogeveen, orderpicker, bestellingen, productie, sorteren.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je spreek Nederlands en / of Engels en / of de Duitse taal;
 • Je bent minimaal 18 jaar;
 • Je bent 3 tot 6 dagen of nachten inzetbaar;
 • Fysiek zwaar werk is geen probleem voor je.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier