Reachtruckchauffeur Uden
Beter Bed
Uden 
3 dagen geleden

Geen dag is hetzelfde

In deze functie ben je verzekerd van de nodige afwisseling. Je bent bezig met het hele logistieke proces, van opslag tot en met levering.

Je bent flexibel, sociaal, houdt van vrijheid en ziet een beetje sjouwen als een fijne work-out onder werktijd. Enkele jaren ervaring als reachtruckchauffeur is een pré.

Alles voor elkaar

Als reachtruckchauffeur ben je een belangrijke schakel in het proces. Zonder reachtrucker kunnen er geen bedden, matrassen en bedtextiel bezorgd worden! Als reachtrucker race jij met je scanner door het magazijn om de orders van de klanten bij elkaar te zoeken.

Je zet alles klaar voor je collega’s, zodat zij snel de weg op kunnen om onze klanten blij te maken met hun nieuwe slaapkamerproducten.

Daarnaast richt je je op afwisselende fysieke werkzaamheden in het magazijn.

Doorgroeien? Graag!

Behalve een fijn salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een bonus en overwerktoeslag, kun je je volop ontwikkelen.

Wat denk je bijvoorbeeld van onze landelijk erkende mbo-opleiding en het behalen van diverse trainingen op onze kosten? Je komt te werken in een open, directe omgeving in een gezellig team.

Je zou bijna vergeten dat het werk is.

Enthousiast geworden?

Reageer dan via de sollicitatiebutton. Wie weet tot snel!

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier