Procesoperator Synthetische kunststof (3-ploegen)
Processionals
Heerhugowaard, NL
5 dagen geleden

Functieomschrijving

Jij kunt als Procesoperator Synthetische kunststof (3-ploegen) je ziel en zaligheid leggen in het optimaliseren van dit complexe productieproces binnen de kunststofindustrie.

Voor deze mooie functie als procesoperator is een flinke dosis zelfstandigheid én eigen initiatief vereist. Als volwaardig lid van het productieteam in Heerhugowaard ben jij verantwoordelijk voor het mechanische productieproces van diverse synthetische transportbanden.

Zie jij het als een mooie kans om deel uit te maken van deze organisatie met moderne installaties? Dan bestaat je takenpakket er onder ander zo uit :

 • Beheren, bewaken en bijsturen van de productieprocessen
 • Uitvoeren van proces- en kwaliteitscontroles en evt. corrigeren
 • Technische storingen opsporen en (kleine) storingen oplossen
 • Uitvoeren van klein onderhoud en montage-, schoonmaak- en reinigingswerkzaamheden
 • Werken volgens geldende procedures, instructies van leidinggevenden of richtlijnen met betrekking tot veiligheid, hygiëne en kwaliteit
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier