Tijdelijk fulltime Adviseur Dagelijkse Bankzaken Rabobank in Assen
YoungCapital
Assen-NL
6 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als Adviseur Dagelijkse Bankzaken adviseer je face to face zowel particuliere als zakelijke klanten over hun bankzaken. Vragen over leningen , spaarrekeningen , verzekeringen en betalingen zijn aan de orde van de dag.

Doordat je in de hal van de bank staat, ben jij het visitekaartje van de kantoren Rabobank Assen en regio Noord-Drenthe én het eerste gezicht dat de klant ziet.

Door jouw sociale skills weet jij de klant gelijk op zijn of haar gemak te stellen en de vraag te beantwoorden. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag, van 9.

00 tot 17.15 uur. In de avonduren en weekenden ben je vrij.

Door alle verschillende soorten klanten en vragen is elk gesprek weer anders en dus geen dag hetzelfde. Een functie met veel afwisseling dus! Als jij de vraag van de klant niet helemaal kan beantwoorden, verwijs je hem of haar door naar de juiste specialist.

Op deze manier gaat de klant altijd geholpen de deur uit, wat bijdraagt aan het streven naar een klanttevredenheidscijfer van minimaal een 9!

Goed kunnen luisteren en de behoefte van de klant achterhalen door de juiste vragen te stellen, is in de functie als Adviseur Dagelijkse Bankzaken erg belangrijk.

Je verleent de juiste service conform de vastgestelde procedures en richtlijnen van Rabobank waar jij natuurlijk al bekend mee bent.

Jouw frisse blik en innovatieve gedachten komen ook van pas; zo motiveer jij klanten om hun dagelijkse bankzaken online te regelen.

Dus heb jij ervaring bij Rabobank door bijvoorbeeld een stage en / of wil je jouw werkervaring in de financiële dienstverlening uitbreiden?

Dan is deze tijdelijke functie als Adviseur Dagelijkse Bankzaken echt iets voor jou!

Let op! We hebben twee posities openstaan. Voor één functie is wft basis en schade particulieren een vereiste. Voor de andere functie is alleen in bezit zijn van een wft basis voldoende.

Wat wij bieden

 • Een bruto uurloon van minimaal €10,71 (excl. reiskostenvergoeding), afhankelijk van je werkervaring;
 • Een tijdelijke functie van 36 uur per week;
 • Zelfstandig werken binnen een hecht team;
 • Een leuke werksfeer bij een van de grootste banken van Nederland;
 • De mogelijkheid om jouw ervaring in de financiële dienstverlening uit te breiden;
 • De ultieme gelegenheid om lekker te verdienen voordat je in september start met jouw volgende uitdaging.
 • Wat wij vragen :

 • Minimaal een diploma mbo niveau 4;
 • Je bent in het bezit van een Wft Basis (en Wft Schade-Particulier certificaat);
 • Je bent beschikbaar vanaf 1 juni tot en met 30 augustus aanstaande;
 • Je bent flexibel inzetbaar op de 4 kantoren in regio Assen-Noord Drenthe.
 • Solliciteren

  Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier