Projectleider Elektrotechniek
Hollander Techniek
Midden-Nederland
3 dagen geleden

Projectleider Elektrotechniek

Utiliteit Midden-Nederland 32-40 uur 0-5 jaar, 5-10 jaar

Als projectleider elektrotechniek haal jij je energie uit het zo efficiƫnt mogelijk begeleiden van jouw project en het adviseren van de klant.

Jij vindt het leuk om actief mee te denken over het digitalisering van processen zoals BIM en ziet meerwaarde in data-driven toepassingen.

Je haalt plezier uit het naadloos samenbrengen van de theorie en praktijk in een grotere of complexe installatie. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de complete elektrotechnische uitvoering van utiliteitsprojecten, hierbij kun je denken aan researchcentra, zwembaden, scholen en productieomgevingen.

 • Dit doe je samen in een team met engineers, werkvoorbereiders, monteurs en collega projectleiders met elk hun eigen discipline;
 • werktuigbouwkunde, elektrotechniek, zwembadtechniek, beveiligingstechniek en meet- en regeltechniek. Zo werk jij dagelijks aan duurzame toekomstbestendige installaties voor onze klanten.

  Wie ben jij?

  De collega die wij zoeken is gedreven, nieuwsgierig en enthousiast. Kwaliteit en ontwikkeling vind jij belangrijke speerpunten in je werk.

  Je bent ijzersterk in het bewaken van de planning, financieel goed onderlegd en durft buiten de gebaande paden te gaan. Naast het werken in een team ga jij ook zonder problemen zelfstandig op pad.

 • Jij weet te denken vanuit klantbelang maar verliest daarbij het organisatiebelang niet uit het oog. Verder vragen wij;
 • hbo- werk- en denkniveau door werkervaring in de branche of als projectleider en / of;
 • een hbo-opleiding richting elektrotechniek en de wil om werkervaring op te doen als projectleider.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier