IC Kinderverpleegkundige (parttime)
VU medisch centrum
Amsterdam, NL
3 uur geleden

Wat ga je doen

Gezien de ernstige toestand waarin de kinderen verkeren is per één à twee patiënten één verpleegkundige beschikbaar. Wij verplegen patiëntgericht en met EVV-schap.

Belangrijk uitgangspunt voor de verpleegkundige zorg is dat er echt aan het bed gewerkt wordt. Veel niet-specifieke verpleegkundige taken worden door ondersteunende medewerkers verricht, zoals afdelingshulpen, satellietapotheek en secretariaat.

Omdat de kinderen allemaal ernstig ziek zijn, is het vanzelfsprekend dat de psychosociale zorg voor kinderen die zijn opgenomen een prominente plaats inneemt in het dagelijks werk, ouderparticipatie is hierbij vanzelfsprekend.

Hierbij wordt u ondersteund door een pedagogisch medewerkster, psychosociaal medewerker en indien gewenst, is maatschappelijk werk of geestelijke verzorging beschikbaar.

Tenslotte lever je als ICK-verpleegkundige een bijdrage aan de ontwikkeling van de afdeling. Wij bieden een zeer uitdagende opleiding / werkplek met actief scholings- en loopbaanbeleid.

Deze vacature kan zowel parttime als fulltime (30-36 uur per week) vervuld worden.

Wat we van je verwachten

 • In bezit van een diploma kinder intensive care;
 • Minimaal 30 uur per week beschikbaar;
 • Collegiaal, communicatief sterk, betrokken, leergierig.
 • Waar ga je werken

  De afdeling Intensive Care Kinderen van het Emma Kinderziekenhuis AMC biedt zorg aan kinderen, van wie één of meerdere vitale lichaamsfuncties bedreigd zijn.

  Bij deze kinderen worden alle mogelijke lichaamsfuncties bewaakt, ondersteund en / of overgenomen. De afdeling beschikt over 17 bedden.

  Er worden kinderen verpleegd van twee kg. tot achttien jaar. Het grootste gedeelte van de patiënten is jonger dan vier jaar.

  De patiënten komen deels van andere afdelingen van het Emma Kinderziekenhuis en deels van buiten Amsterdam UMC, locatie AMC.

  Voor de laatste groep kinderen vervult de ICK een transportfunctie, d.w.z. dat de kinderen door een arts en een verpleegkundige van de afdeling per ambulance gehaald worden.

  Tevens participeert u als ICK-Verpleegkundige in het kinderreanimatieteam.

  Wat we je bieden

  Wij bieden je ruime gelegenheid tot ontplooiing, verdieping en verbreding, extra scholing en een plek om te groeien! Werken bij locatie AMC betekent werken in een inspirerende en professionele omgeving waar ontwikkeling, in alle opzichten, wordt gestimuleerd.

 • Het salaris voor kinderverpleegkundigen is afhankelijk van kennis en ervaring.
 • Het salaris is exclusief eventuele toeslagen voor onregelmatige diensten, vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,3%).
 • Wij bieden in eerste instantie een aanstelling voor 12 maanden, met uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren.
 • Naast uitstekende bereikbaarheid met het OV, heeft locatie AMC ook voldoende parkeerplaatsen voor medewerkers.
 • Pensioen wordt opgebouwd bij het ABP. Het Amsterdam UMC, locatie AMC, draagt een groot deel van de premie bij (70%).
 • Wij hebben een zeer actieve personeelsvereniging en organiseren verschillende (sportieve) activiteiten en evenementen door het jaar heen.
 • Kijk voor een overzicht van al onze andere arbeidsvoorwaarden op

  Laten we kennismaken

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier