Projectondersteuner
Randstad
Den Bosch, NL
7 dagen geleden

Ben jij een secretaresse / projectondersteuner en wil je graag een leuke opdracht doen? Lees snel verder!

Voor het openbaar ministerie in Den Bosch zijn we op zoek naar een secretaresse / projectondersteuner voor 16 tot 20 uren in de week en de opdracht loopt tot het einde van het jaar.

Wat ga je doen?

De afdeling Bedrijfsvoering is bezig met het verder ontwikkelen van een nieuw zaak registratiesysteem. Het systeem waarin OM-

medewerkers hun zaken verwerken. De 2e helft van 2018 bestaat uit het invoeren van dit nieuwe systeem. Om deze verandering te laten slagen, moeten verschillende activiteiten binnen dit project ondersteund en vastgelegd worden.

De werkzaamheden

 • Verslaglegging op projectbasis :
 • Denk hierbij aan agenda’s, notulen en actiepunten van de verschillende werkgroepen binnen het project.

 • Het opmaken van procesbeschrijvingen, werkinstructies en werkafspraken
 • Bijdrage aan het creëren van managementinformatie; binnen processen is handmatige registratie nodig tijdens de opstartfase.
 • De registratie en planning van opleidingen :
 • Veel medewerkers moeten een cursus volgen om het nieuwe systeem te leren. Rond deze opleidingen zit een registratie en planning waarin de uitzendkracht kan ondersteunen.

  Dit zodat we kunnen zien of iedereen de juiste opleiding heeft gevolgd en of iedereen op tijd klaar is met de opleiding.

 • Ondersteuning ten behoeve van het noodscenario :
 • Bij het digitaliseren van het proces moet ook gekeken worden naar het alternatieve scenario voor het moment als het systeem niet beschikbaar zou zijn.

  De uitzendkracht ondersteunt bij het vastleggen en bij het tot stand komen van dit scenario.

 • Communicatie via diverse media :
 • Je gaat de afdeling communicatie ondersteunen bij de invoering van het systeem, zodat alle medewerkers goed op de hoogte zijn.

  Samenvattend is er op diverse onderwerpen in de breedte ondersteuning nodig. Van eenvoudige registratieve taken tot meedenken / adviseren over de inhoud van de onderwerpen en de ondersteuning bij communicatie.

  Naast vastleggen van gegevens zoeken we ook iemand die het overzicht bewaakt, kijkt of alles op tijd gebeurt en zo niet, de verantwoordelijke collega’s aanspreekt en in actie brengt.

  Heb jij een afgeronde MBO 4 opleiding richting secretarieel en of ervaring in bovengenoemde werkzaamheden. Ben je communicatief vaardig, neem je inititiatief, ben je een kartrekker en een motivator, reageer dan snel met een uitgebreide motivatie.

  Het openbaar ministarie is goed met het OV te bereiken.

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

  Bedrijfsomschrijving :

  Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm.

  We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

  Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten.

  Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier