HR Adviseur
DLA Piper
Netherlands-Amsterdam
22 dagen geleden

Description

DLA Piper Nederland is onderdeel van DLA Piper, een van de grootste juridische dienstverleners wereldwijd. We zijn gevestigd in ruim 80 steden verdeeld over 40 landen in Europa, Azië, Afrika, het Midden-

Oosten, Australië en de Verenigde Staten. Onze klanten, maar ook onze medewerkers profiteren van onze internationale slagkracht.

Als DLA Piper zijn wij een relatief jong merk in onze branche. We zijn in korte tijd gegroeid en hebben de ambitie om verder te groeien.

Onze vestiging in Amsterdam bestaat sinds 2005 en combineert het beste van twee werelden : we zijn diepgeworteld in de Nederlandse markt, maar profiteren ook van de voordelen en uitdagingen van onze internationale omvang.

Bij DLA Piper Nederland werken we met 230 medewerkers in verschillende teams (praktijkgroepen, sectorteams en stafafdelingen) samen om onze cliënten full service dienstverlening te kunnen bieden van het hoogste niveau.

Dat doen we voor grote Nederlandse cliënten en voor toonaangevende internationale ondernemingen uit verschillende sectoren.

De HR-afdeling speelt een essentiële rol in de ambitie van de organisatie. Ze stelt DLA Piper onder meer in staat om de juiste talenten aan te trekken, te behouden en verder te ontwikkelen.

De HR-afdeling in Nederland bestaat momenteel uit 1 Senior HR Adviseur, 1 Junior HR Adviseur, 1 HR Coördinator en 1 Recruiter.

In verband met uitbreiding van het team zijn wij per direct op zoek naar een HR Adviseur.

Belangrijkste verantwoordelijkheden

 • HR-beleid voor juristen in Strategisch plan mee formuleren en implementeren, zodanig dat business doelstellingen optimaal worden ondersteund door het HR-beleid;
 • Het adviseren en ondersteunen van de partners van de verschillende praktijkgroepen bij alle HR-gerelateerde onderwerpen voor de juristen;
 • Aanspreekpunt en adviseur zijn voor het juridisch personeel. Actief adviseren over opleiding en ontwikkeling van juridisch personeel, zowel over beleid als individueel advies;
 • Initiëren en begeleiden Performance Management Rondes voor juridisch personeel;
 • Initiëren, begeleiden en afwikkelen wisselronde juridisch personeel;
 • Begeleiden promotiemomenten juridisch personeel;
 • Monitoren uitstroom juridisch personeel;
 • Begeleiden van secondments / detachering van juridisch personeel;
 • In lijn brengen van het Nederlandse HR-beleid met het International Corporate HR-team en samenwerken met Europese stakeholders bij het ontwikkelen en implementeren van nieuwe HR-processen.
 • Het profiel van de ideale kandidaat

 • Een afgeronde universitaire opleiding of HBO opleiding en 5 jaar HR-advieservaring, bij voorkeur in een vergelijkbare organisatie van professionals;
 • Ervaring in de advocatuur is een pré;
 • Een authentieke, stevige en energieke persoonlijkheid;
 • Organisatietalent, het is belangrijk dat je zaken goed weet te prioriteren;
 • Ambitie om in een internationale context te werken;
 • Wat bieden wij?

  Direct veel zelfstandigheid en tegelijkertijd een nauwe samenwerking met de partners en HR collega's. Je bent onderdeel van een hecht en jong team waarbij teamspirit, enthousiasme, durf en gedeeld succes voorop staan.

  De rol is veelzijdig met daarin ruimte voor eigen verantwoordelijkheid en initiatief. Je krijgt de mogelijkheid over brede HR onderwerpen te adviseren en deze ook te implementeren.

  De ontwikkeling van onze mensen vinden wij belangrijk. Daarbij spelen zij zelf een actieve rol. Ons kantoor vindt de groei en ontplooiing van haar medewerkers een voorwaarde voor succes.

  Wij bieden naast goede arbeidsvoorwaarden aan elke medewerker de mogelijkheid tot verdere ontwikkeling door een persoonlijk ontwikkelingsprogramma.

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel en ben jij op korte termijn beschikbaar? Reageer dan snel via onze website. Nadat je bij ons hebt gesolliciteerd, nemen we contact met je op om eventueel een afspraak te maken.

  Pre-Employment Screening

  Please note that, in the event that we make an offer of employment to you and where local legislation permits, we may conduct pre-

  employment screening that can include checks relating to your professional and academic qualifications, your eligibility to work in the relevant jurisdiction, any criminal records, your financial stability and references from previous employers.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier