Werken in een wasserij in Nijkerk?
Startpeople
Nijkerk, NL
3 dagen geleden

Over de functie

Voor Cleanlease in Nijkerk zijn wij namelijk op zoek naar een fulltime productie medewerker voor het sorteren van de vuile was en op de afdeling inpak.

Ben jij op zoek naar een fulltime functie in de productie en ben jij niet vies van hard werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Cleanlease wast beddengoed, badstof, persoonlijke kleding van ziekenhuizen, zorginstellingen en vakantieparken. De vuile was komt binnen bij de sorteerafdeling en moet worden gesorteerd op soort om vervolgens gewassen te worden.

Op de afdeling inpak wordt alle (schone) was in karren gereed gemaakt voor retour naar de klanten. Hierbij wordt gewerkt met een computer waar een pakbon wordt geprint met alle informatie voor de desbetreffende kar.

In deze combi functie werk je de ene week als vuilsorteerder en de andere week als inpakker.

Functie eisen

Jij bent in staat om fysiek zwaar en repeterend werk te verrichten en op zoek naar een baan voor langere tijd. Ervaring is de productie is een pré daarnaast ben je niet vies van vuile was.

Je bent resultaatgericht en echte aanpakker. Als laatste ben je flexibel inzetbaar en bereid om van 07 : 30 tot 16 : 30 uur te werken.

Over het bedrijf

Werken voor CleanLease betekent werken voor het grootste bedrijf in de sector wasgoed. Met meer dan 100 miljoen kilo wasgoed per jaar, 700 klanten en 1.

000 medewerkers mogen wij onszelf met recht een grote organisatie in wasgoed noemen. Onze trouwe klanten waarderen ons om onze goede prijs-kwaliteitverhouding en goed lopende logistieke processen.

Dat is zeker niet mogelijk zonder onze mensen. Daarom zorgen wij ook goed voor onze medewerkers, door doorgroeimogelijkheden en ruimte voor ontwikkeling te bieden.

Word jij onze nieuwe collega? #komwerkenbijCleanlease

Wat we bieden

 • Een fulltime functie voor langere tijd (onbepaalde tijd)
 • Een bruto uurloon van €11,16 (functiegroep 3 - trede 0 conform cao)
 • 8,33% vakantiegeld
 • Een goed salaris
 • Toeslagenregeling
 • Een reiskostenvergoeding
 • Toegang tot online trainingen en cursussen van Goodhabbitz
 • Een leuke sfeer op jouw afdeling!
 • Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier