Medewerker Inkoop en Marketing Management
Olympia
BEUNINGEN GLD, NL
3 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Cruciaal in de organisatie is alles wat betrekking heeft op assortimenten.De ontwikkelingen volgen elkaar snel op en moeten steeds worden aangepast onder invloed van maat-

schappelijke veranderingen, zoals digitalisering en flexwerken.

De belangrijkste taken :

 • Assortiment : het (mede)bepalen van strategie, doelen en beleid voor de toegewezen productgroepen. Analyseren en optimaliseren van het assortiment, verzorgen van productinformatie, maken van assortimentsvoorstellen, signaleren van trends en beoordelen van nieuwe artikelen;
 • Categorie : verzamelen en analyseren van markt-, consument- en shoppergegevens om onze klanten en leden van categorieadvies te voorzien;
 • Prijzen en marge : het verzamelen / bepalen van (advies)
 • verkoopprijzen, het analyseren en interpreteren van data, optimaliseren van omzet en rendement van de categorie;
 • Communicatie : verantwoordelijk voor de communicatie en presentatie van het toegewezen assortiment in (reclame)uitingen, online via de artikeldatabase en in winkels middels acties.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Een veelzijdige functie met ontwikkelingsmogelijkheden en vrijheden, in een groeiende en veranderende organisatie binnen een bedrijfstak die sterk in beweging is.

  Wij bieden je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris, 25 vakantiedagen en 12 ADV-dagen, met de mogelijkheid tot het kopen en verkopen van verlof.

  Bovendien vindt Quantore vitaliteit belangrijk. Er worden diverse workshops georganiseerd en je krijg o.a. een vitaliteitsbudget.

  Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan.

  We maken graag kennis met je.

  Vaardigheden

  Vereiste kennis en vaardigheden :

 • HBO werk- en denkniveau, richting commercieel;
 • Minimaal vijf jaar ervaring binnen een soortgelijke functie;
 • Groothandel en / of retailervaring is een pre;
 • Veel ervaring met, en zeer goede kennis van, Excel;
 • Affiniteit met de productgroepen is een pré;
 • Competenties : analytisch sterk, cijfermatig inzicht, een goede organisator, communicatief en commercieel vaardig, klantvriendelijk, ondernemend en in het bezit van doorzettingsvermogen en overtuigingskracht.
 • Over de werkgever

  Quantore verzorgt als groothandel de inkoop en distributie van kantoorbenodigdheden. Wij onderscheiden ons in de markt door ons brede assortiment en onze logistieke kwaliteit.

  Meer dan vijfhonderd kantoorspecialisten, gericht op de particuliere en de business-to-business markt, zijn bij ons aangesloten.

  Samen hebben we een enorme inkoopkracht en behoren we tot de belangrijkste spelers in de markt.

  Quantore is gevestigd in het Gelderse Beuningen, onder de rook van Nijmegen. Achter de indrukwekkende gevel van ons pand, op zichtlocatie aan de A73, gaat een groot verregaand geautomatiseerd en gemechaniseerd magazijn schuil.

  Hier liggen meer dan zestienduizend producten klaar voor verzending. In totaal werken er zo'n 250 mensen bij Quantore, in het magazijn en op kantoor.

  Samen zijn zij verantwoordelijk voor het succes van onze organisatie en dat van de bij ons aangesloten partijen. Kwaliteit, rendement en klanttevredenheid zijn onze drijfveren.

  Quantore is al meer dan 90 jaar een betrouwbare partij, groot geworden door samenwerking.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier