Commercieel medewerker duurzaamheid
Technische Unie
Deventer, NL
4 dagen geleden

Icoon vakgebied

Commercieel medewerker duurzaamheid

Locatie Deventer MBO Fulltime Sanitair Klimaattechniek Duurzaamheid

De telefoon gaat, Goedemorgen met Technische Unie, waarmee kan ik je helpen? Dit kan jouw openingszin worden als je gaat voor deze veelzijdige, commerciële, technische, expert functie bij ons verkoopteam in Deventer.

Wat ga je doen

Je werkt op de commerciële binnendienst en bent één van de experts aan het blok sanitair, verwarming en klimaattechniek.

Je werk is afwisselend, je bent verantwoordelijk voor tevreden klanten, maatwerk advies en het realiseren van afgesproken omzet.

Je inventariseert de wensen en verwachtingen van klanten en adviseert over onze producten en dienstverlening. Je informeert over alternatieve mogelijkheden binnen ons assortiment (kostenbesparend, milieubesparend of alternatieve leverancier).

Als geen ander weet je hoe snel deze branche ontwikkelt op het gebied van duurzaamheid. Jouw kennis is daarom altijd up to date door het volgen van trainingen of het zoeken naar informatie online.

Je stelt scherpe offertes op en weet deze om te zetten in orders. Kansen voor upselling en cross selling laat je niet onbenut.

Je werkt in een enthousiast team en ziet elke dag als een kans om de relatie met je klanten te optimaliseren. Je werkt resultaatgericht en weet anderen daar in mee te nemen.

Ok we werken nu natuurlijk vooral vanuit huis en in overleg op kantoor, toch ben je niet alleen. Een dagstart, een overleg met specialisten, een accountmanager die je hulp inschakelt, of een leverancier die je alles leert over de nieuwste producten, je dag vliegt voorbij.

Nu veel digitaal, online en soms nog wat onwennig, maar het went snel.

Je profiel

 • Je hebt een mbo opleiding en commerciële ervaring;
 • Je hebt affiniteit met techniek en met name duurzame oplossingen;
 • Je bent communicatief sterk en een kei in relatiebeheer;
 • Je bent klantgericht, proactief en resultaatgericht en weet het beste uit jezelf en anderen te halen.
 • Wij bieden Technische Unie is een veelzijdige werkgever, we heten je welkom met een uitgebreide introductie en staan we garant voor een informele cultuur waar humor, gelijkheid en persoonlijke ontwikkeling centraal staan.

  Naast een prima salaris, bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals 40 verlofdagen, winstdeling, obligatieregeling, fietsplan, bedrijfsfitness regeling en korting op al onze producten.

  Ook kun je rekenen op veel vrijheid, zelfstandigheid en een werkomgeving waarin je volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden krijgt.

  Meer info over :

 • Technische Unie ''.
 • tijdens corona.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier