Afwasser
Randstad
Amersfoort, NL
6 dagen geleden

gezocht

Kom jij onze flexpool versterken? In de regio Amersfoort zijn we op zoek naar afwassers. Voornamelijk vanaf september zal de drukte weer toenemen.

Hoe zien je werkzaamheden eruit?

Als afwasser ben je vaak werkzaam in een bedrijfsrestaurant en zorg je ervoor dat de (spoel) keuken van het bedrijf schoon is en blijft.

Hierbij moet je denken aan het wegwerken van de afwas, eventueel met behulp van speciale afwasmachines. Verder zijn jouw taken het bijhouden en het schoonmaken van het restaurant en de werkplek.

Hoe werkt de flexpool?

We zijn op zoek naar afwassers die 3 à 4 dagen flexibel inzetbaar zijn. Het gaat dan om doordeweekse dagen en de werktijden zijn overdag tussen 11.

00 15.00 uur. Je kunt per week je eigen beschikbaarheid opgeven, waardoor je eigenlijk zelf kan bepalen wanneer je werkt.

Op basis van weekplanningen word je ingepland op locaties bij jou in de buurt. Hoe flexibeler jouw beschikbaarheid is, hoe beter wij jou kunnen voorzien van werk.

Wanneer kom je in aanmerking voor de vacature als catering medewerker?

 • Je moet flexibel zijn in uren en dagen
 • Je woont in de directe omgeving van Amersfoort
 • Wat bieden wij?

 • Flexibiliteit in werktijden en dagen
 • Mogelijkheid om part time te werken
 • Een fijn salaris
 • De mogelijkheid om de werksfeer te proeven op verschillende locaties
 • Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en zie jij jezelf aan de slag gaan als afwasser? Laat het ons weten en solliciteer via onderstaande link.

  We zullen dan samen kijken wat de mogelijkheden zijn.

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Randstad Hospitality

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier