Requirements engineer
de Volksbank
Hertogenbosch
21 uur geleden

Voor het scrumteam dat verantwoordelijk is voor de realisatie van het nieuwe adviseursplatform binnen de Volksbank zijn we op zoek naar een requirements engineer met test affiniteit.

Je bent verantwoordelijk voor het inventariseren en analyseren van de behoeften van de adviseur, business collega, ITC én externe partijen.

Je vertaalt eisen naar functionele en technische requirements (user stories) die binnen sprints kunnen worden opgepakt. Daarbij wordt rekening gehouden met bestaande systemen, technieken en analyse-richtlijnen binnen de kaders van ITC.

De kracht van de requirements engineer ligt in het juist interpreteren van de eisen en wensen van de adviseur en deze omzetten in requirements.

Dit betekent - denkend vanuit de adviseur - het ondersteunen van de product owner en UX-designer met het uitwerken van requirements, impactanalyses en oplossingsrichtingen om zo samen toegevoegde waarde te creëren.

Het testen van de gebouwde oplossing en zowel functioneel als technisch sparringpartner zijn, vallen ook binnen jouw verantwoordelijkheden.

Verder ben je voor requirementsmanagement en het testen in een agile omgeving de coach voor het team. En tot slot is het prettig wanneer je ervaring hebt met werken in een omgeving waar meerdere technieken gebruikt worden en waar je afhankelijkheden hebt met andere teams.

Jouw kwaliteiten

Wij zijn op zoek naar een collega die zich uitstekend kan inleven in de gebruikers. Om de vraag achter elke vraag te kunnen achterhalen luister je goed en voel jij je niet bezwaard om door te vragen indien nodig.

Je houdt overzicht, kunt informatie goed structureren en weet je werk te prioriteren.

Verder heb je :

 • Analyse vaardigheden in een agile omgeving (minimaal 5 jaar ervaring).
 • Kennis en ervaring met Requirementsmanagement.
 • Ervaring en kennis van agile werkwijzen.
 • Ervaring met front-end applicaties.
 • Ervaring met agile testtechnieken, zoals Test Driven Development.
 • Ervaring met ketentesten en acceptatietesten.
 • Kennis van financiële dienstverlening is gewenst.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier