Ziekenhuisapotheker en/of apotheker
Ziekenhuisapotheker en/of apotheker
Amsterdam, Netherlands
6 dagen geleden

Lairesse Groep zoekt een

ziekenhuisapotheker(24 u / week) en / of apotheker(full time)

Jouw werkomgeving

Lairesse Groep in Amsterdam bestaat uit 4 teams : Lairesse Intramuraal, de Lairesse Apotheek, de Koninginneweg Apotheek, en de Zuidas Apotheek.

Het geheel bestaat uit een directeur apotheker, een ziekenhuisapotheker, openbaar apothekers, teamleiders, apothekersassistenten en farmaceutisch medewerkers.

Lairesse Intramuraal is verantwoordelijk voor de logistieke dienstverlening en het toezicht op het farmaceutisch beleid binnen ziekenhuizen, zelfstandige behandelcentra, privéklinieken en overige instellingen voor medisch specialistische zorg (IMSZ).

Lairesse Intramuraal levert de farmaceutische zorg door heel Nederland.

De belangrijkste speerpunten in 2019 zijn : Medicatieveiligheid, Betrouwbare en doelmatige geneesmiddelenlogistiek, Farmacotherapeutische patiëntenzorg, Kwaliteit en Elektronisch voorschrijven (EVS).

Jouw uitdaging

Als (ziekenhuis) apotheker Lairesse Intramuraal ben je samen met een collega ziekenhuisapotheker verantwoordelijk voor de farmaceutische dienstverlening en de toezichthouding vanuit Lairesse Intramuraal aan verscheidene instellingen met anderhalvelijnszorg.

Je treedt (mede) naar voren bij directies en managementteams van diverse klinieken om inhoudelijke borging te geven aan het farmaceutisch beleid en de logistieke dienstverlening.

Je bent betrokken en veel in contact met de klinieken over farmaceutisch inhoudelijke vraagstellingen en voert daarnaast externe audits uit op verschillende locaties door heel Nederland.

Op vaste momenten in de week heb je overleg met het team en de managementleden van de Lairesse Groep.

Taken die o.a. tot de portefeuille van de (ziekenhuis) apotheker behoren zijn medicatieveiligheid, distributie en logistiek, inkoop, kwaliteit, antibiotica beleid, medische gassen, elektronisch voorschrijven (EVS) en VTGM.

Naast jouw aandachtgebieden neem je tevens deel aan uitdagende projecten.

Wat breng je mee?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste allround (ziekenhuis)apotheker die in een nieuwe richting van de ziekenhuisfarmacie met gedegen inhoudelijke kennis, Lairesse Intramuraal wil versterken.

 • Je ziet het als een uitdaging om in een innovatief gebied de juiste beslissingen te nemen, de wettelijke kaders en richtlijnen te overzien en op een pragmatische wijze benadert en bewaakt en komt in actie met de juiste expertise als de medicatieveiligheid en kwaliteit in het geding komt.
 • Je zoekt afwisseling in je functie, je vindt het leuk om te schakelen en vindt het aantrekkelijk om met verschillende mensen en culturen om te gaan.
 • Je houdt de lijnen graag kort en bent flexibel ingesteld.
 • Je hebt passie voor het vak van ziekenhuisapotheker in de breedste zin van het woord en gaat graag werken in een klein en hecht team.
 • Je hebt affiniteit met farmaceutische dienstverlening aan externe klanten.
 • Bij voorkeur beschik je over relevante werkervaring en kennis van EVS (HIX) en
 • heb je inhoudelijke kennis en belangstelling voor Kwaliteit (ISO, HKZ, NEN, ZKN, JCI, GMPz, BAZ).

  Wat bieden wij?

  De arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn marktconform en zullen afhankelijk van opleiding en ervaring worden vastgesteld.

  Persoonlijk contact, korte lijnen en een informele sfeer kenmerken onze manier van werken.

  Wil je meer weten?

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier