Werkvoorbereider Nieuwbouw
Voort
Groningen, Groningen
6 dagen geleden
source : Bouwjobs.nl

Profiel opdrachtgever : De opdrachtgever is een ambitieus bedrijf met medewerkers die elkaar kunnen en willen inspireren.

Bij onze opdrachtgever krijg je alle mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen. Er zijn korte lijnen en efficiency en maatwerk staan centraal.

Een bijdrage leveren aan de lokale omgeving en economie maakt dit bedrijf trots. Functie inhoud : Als Senior Werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de technische voorbereiding van complexe projecten.

Daarnaast toets je de haalbaarheid van de verschillende projecten op het gebied van uitvoerbaarheid, technische kwaliteit, budgetten en bouwtechnische en fysische regelgeving.

Je bewaakt de financiële voortgang van de te realiseren projecten en signaleert afwijkingen zodat je hier tijdig op kunt schakelen.

De Senior Werkvoorbereider is tevens verantwoordelijk voor het organiseren van het hele voorbereidingsproces. Dit houdt in dat je de inkoop voorbereidt en de coördinatie op je neemt van de, voor de prefabricage en uitvoering benodigde, informatie met behulp van BIM en 2D.

Daarbij maak je planningen en lever je actief een bijdrage aan het continu verbeterproces door het signaleren en analyseren van afwijkingen.

De Senior Werkvoorbereider maakt deel uit van het projectteam. In jouw vakgebied word je door anderen gezien als de professional en als zodanig ben je ook het aanspreekpunt.

Je communiceert met uitvoerders, projectleiders en externe partijen, zoals opdrachtgevers, co-makers en leveranciers. Je doorziet complexe projecten en ziet het als een uitdaging om een project planning technisch in goede banen te leiden.

Als er knelpunten zijn, maak je dit bespreekbaar en ga je constructief het gesprek aan om gezamenlijk tot een oplossing te komen.

Functie eisen : Om bij de basis te beginnen : Jij bent een zelfstandige, flexibele en innovatieve professional met daadkracht die dit weet in te zetten bij het realiseren van woningbouw- en utilitaire projecten.

Daarnaast beschik je over de volgende kenmerken :

 • je hebt een afgeronde bouwkunde HBO opleiding;
 • je combineert je technische en bouwkundige kennis met jouw commerciële gedrevenheid;
 • je bent zelfstandig, analytisch, accuraat, daadkrachtig en resultaatgericht;
 • je hebt minimaal 6 jaar ervaring als (Senior) Werkvoorbereider;
 • en je kent de trends in de bouw (BIM, LEAN, nieuwe contractvormen).
 • Geboden wordt : Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder.

  En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak.

  En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons :

 • een mooie baan bij onze opdrachtgever
 • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
 • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
 • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
 • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
 • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever)
 • Over het bedrijf : Techniek betekent vooruitgang. Maar wat is techniek, zonder de mens? Bij Voort geloven we in de mensen achter de techniek.

  De innovators die Nederland verder brengen. De ambitieuze denkers en ijverige doeners. Hun groei is ons streven. Hun ontwikkeling is ons slagen.

  Dat doen we door ze te verbinden aan de juiste opdrachtgevers. Een samenwerking is volgens ons pas geslaagd als beide partijen van elkaar leren.

  Daarom bieden we onze technisch professionals ook uitdagende opleidingsmogelijkheden. Voort is dé detacheerder voor technisch Nederland.

  Met een persoonlijke aanpak en landelijk netwerk.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier