Afstudeerstage Software Engineering
Altran
Eindhoven
2 dagen geleden

Afstuderen bij Altran!

Ben jij per september 2019 op zoek naar een afstudeerstage en vind je het leuk om aan de nieuwste technologieën te werken?

En wil je weten hoe het er nu echt aan toe gaat binnen een innovatief bedrijf binnen de dienstverlening? Als hbo- of wo-student vind je bij ons veel mogelijkheden om praktijkervaring op te doen en jezelf vakinhoudelijk uit te dagen!

Wij bieden je de mogelijkheid om stage te lopen of af te studeren op hoog niveau en de praktijk van echte projecten te ervaren.

Door de diversiteit aan opdrachten is er altijd een leuke opdracht te vinden die past bij jouw interessegebied. Mocht jouw ideale opdracht er niet bij staan, dan zijn we nieuwsgierig naar je eigen voorstel!

Een greep uit onze opdrachten :

Bij ons ben tijdens je stageperiode onderdeel van een gezellige en informele organisatie met een grote passie voor techniek.

We zien je als een volwaardig collega en je krijgt meer te zien van Altran dan alleen je stage- of afstudeeropdracht. Denk daarbij aan deelname aan workshops, Altran meetings, personeelsfeesten en borrels.

Qua begeleiding hebben we bij Altran onze zaakjes uiteraard goed voor elkaar zodat we het beste uit onze studenten kunnen halen! Je krijgt bijvoorbeeld een eigen coach, maar ook een technisch expert toegewezen.

Daarnaast krijg je uiteraard alle ruimte om te sparren met onze andere experts en je medestudenten.

Graag komen wij in contact met kandidaten welke voldoen aan het volgende profiel :

 • Je volgt een HBO of WO opleiding richting Software Engineering of Informatica;
 • Je kan object georiënteerd programmeren aan de hand van UML (bijv. Java, C++ of C#);
 • Je durft out-of-the-box te denken en deelt graag jouw visie;
 • Je hebt een proactieve en assertieve houding;
 • Is je interesse gewekt?

  We begrijpen dat het best lastig is om vanaf een website in te schatten of Altran wel of niet bij je past!

  Wil jij graag weten of Altran bij je past, of heb je dat zelf al geconcludeerd? Neem dan gerust contact met ons op! Ook om te solliciteren kun je contact opnemen met Estelle van Soolingen via of 06 2384 8773

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier