Consultant Data Analist
Yourprofessionals
Amsterdam - Utrecht, NL
1 dag geleden
source : JobBoost.io

Je hebt je MSc op zak en je eerste werkervaring binnen. Je begint een begrip te krijgen van de data wereld en bent benieuwd naar de verdere mogelijkheden.

Jouw ondernemende aard bracht je in contact met een nieuwe organisatie. Er is een ding waar je zeker van bent, je wilt meer kennis op doen en ervaring krijgen.

Om jouw ambities te realiseren zoek je een bedrijf dat jouw groei kan waarborgen. Je zoekt een bedrijf met kennis over de markt, trainingsmogelijkheden en een interessante omgeving waar data de drijfveer is.

Organisatie-en afdelingomschrijving

Your Professionals richt zich op het ontwikkelen van carrières binnen verschillende werkvelden. Daarin vinden we het belangrijk dat je inspiratie geeft aan jouw omgeving maar ook ontvangt vanuit collega’s.

Daarom zoeken we een opdrachtgever die bij jou past en jouw volgende stap kan waar maken. Om dit te bereiken dagen we je uit om meerwaarde te leveren bij elke opdracht, zodat je de kans krijgt om te groeien.

Wij bieden je de begeleiding om dit mogelijk te maken. Wij geven jouw energie en gezamenlijk creëren we jouw ideale carrière pad.

Your Professionals & Data

Met drie jaar aan dataervaring helpen we bedrijven in de Randstad om hun vraagstukken op te lossen. Hierin focussen we ons op : Automatiseren van Rapportage, het bouwen van Dashboards, het voorspellen van gedrag, ETL processen en DataWareHousing.

Het is onze kracht om jou verschillende bedrijven en omgevingen te laten proeven zodat jij datgene kan vinden dat echt bij je past.

Onder onze paraplu krijg je de kans om veel te zien in korte tijd. Data is een snel veranderende wereld. Wij zijn ons hiervan bewust en bieden jou de kans je continue verder door te ontwikkelen.

Zo volg je een opleidingstraject, behaal je Microsoft Certificaten en woon je verschillende klassikale trainingen bij. Succes vieren we door elk kwartaal gezamenlijk af te sluiten met een gezellig event en samen de plannen voor het volgende kwartaal door te nemen.

Functieomschrijving

Als startend data analist werk je aan het automatiseren van rapportages / Dashboards en het verhogen van de datagedreven mindset van de organisatie.

Het is jouw rol om collega’s van andere afdelingen te enthousiasmeren voor de mogelijkheden en hen mee te nemen in nieuwe ontwikkelingen.

Daarnaast werk je met visualisatie tools (zoals Power BI) en draai je (geautomatiseerde) queries vanuit SQL. Wil je meer diepgang in jouw analyses?

Dan kun je gebruik maken van Python (of R). Vanuit de inzichten die je verkrijgt geef je vervolgens advies aan de business. Kort samengevat :

Je maakt rapportages en Dashboards

Je presenteert jouw bevindingen aan het management

Je bouwt (geautomatiseerde) queries

Je visualiseert data

Je werkt mee aan de datagedreven mindset binnen de organisatie

Profiel

Als Data Professional wil jij je continue ontwikkelen. Je hebt een drive om nieuwe kennis op te doen en zoekt een omgeving die daarbij aansluit.

Met jouw data gedreven mindset wil je bedrijven adviseren en een sparringpartner zijn voor de business. Naast uitstekende kennis van data tooling en programmeren richt jij je op het communiceren met stakeholders en het overtuigen van managers.

Jij weet dat data essentieel is voor elk succesvol bedrijf. Je bent daarnaast ambitieus en zoekt like minded individuals die jouw ambities kunnen realiseren.

Daarnaast bezit je :

Kennis van één of meerde datatools : VBA, Power BI, Tableau, SQL, SAS, Python en R

Een MSc in Econometrics, Finance, Business Management & Sciences, Marketing Intelligence, Mathematics, Computer Science, AI of een soortgelijke studie

0-3 jaar relevante werkervaring

Aanbod

Wij bieden de mogelijkheid om deel te worden van een ambitieuze en groeiende data community. Your Professionals zit aan tafel bij topbedrijven waar wij voor jou opdrachten realiseren.

Als consultant heb je de mogelijkheid om bij verschillende bedrijven uitdagende projecten te voltooien en jouw stempel achter te laten.

Jouw netwerk en vaardigheden groeien gezamenlijk. Bij elke opdrachtgever werk je met verschillende tools in een steeds veranderende omgevingen.

Hierdoor kun je al snel stappen maken in jouw carrière.

Daarnaast bieden wij :

Salaris tussen de € 2750,- en € 4500,-

Coaching & loopbaanbegeleiding

Een studiebudget van €7500

Een leaseauto Legendarische borrels & bedrijfsuitjes

Trainingen, lezingen en opleidingen

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier