format manager
Spar
Waalwijk
2 dagen geleden

wat ga je doen?

De SPAR formule is volop in ontwikkeling. De consument van nu wil op elk moment van de dag op elke plek voorzien worden van elk denkbaar gemak.

Dus er is een SPAR voor elk moment, voor elke plek, voor wie je ook bent.

Om die klant zo goed mogelijk te kunnen bedienen wordt de SPAR formule continue doorontwikkeld. Hiervoor worden verschillende klantreizen gedefinieerd die elk zijn opgebouwd uit verschillende modules.

Foodservice speelt daarin inmiddels een onmisbare rol. Zo maken wij iedere SPAR winkel uniek.

Jij signaleert en analyseert kansen en klantbehoeften om bestaande klantreizen versterken en nieuwe klantreizen mogelijk maken, waarbij jouw kennis van verdienmodellen en value drivers goed van pas komt.

 • Samen met jouw collega’s ontwikkel je continue nieuwe concepten, modules en nieuwe verdienmodellen. Dit doe je door te kijken naar store design, concept development, visual merchandising, communicatie en signing;
 • jij bent dus beeldbepalend! Altijd met oog voor de lange termijn strategie van SPAR, de ontwikkelingen en trends in de markt, unieke partnerships en digitale mogelijkheden van de huidige tijd.

  Als format manager opereer jij in het team formule, waar ook formule beheer, floorplanning & lay-outs, spacemanagement en bouwkunde zijn ondergebracht.

  Je zal veelal multi-disciplinair samenwerken met marketing, category management, brandmanagement, retail support en operations.

  De format manager van SPAR weet precies wie onze klant is en streeft ernaar om de klant verwachting continue te overtreffen door het ontwikkelen van commercieel krachtige modules.

  MARTIJN VAN DER HOEVEN, MANAGER FORMULE BIJ SPAR

  wie ben jij?

  Het is jouw tweede natuur om vanuit klantoplossingen te denken en je krijgt hier veel energie van. Vanuit jouw strategisch inzicht ben je continue op zoek naar nieuwe commerciële mogelijkheden en test graag nieuwe dingen uit.

  Je bent resultaatgericht, nieuwsgierig aangelegd en leergierig.

  Daarnaast :

 • beschik je over een afgeronde HBO / WO opleiding;
 • heb je ruime ervaring met formulemanagement in foodretail en / of foodservice;
 • heb je eerder met franchisenemers gewerkt;
 • heb je ruimtelijk inzicht;
 • ben je bekend met lean, agile en scrum werkmethodieken;
 • ben je stressbestendig, ondernemend en creatief.
 • Hier wil ik samenwerken aan SPAR!

  Stuur dan je sollicitatie en CV naar Lisa Verdoorn, afdeling HR, via

  Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je terecht bij Martijn van der Hoeven, manager formule, tel. : 088-4457553.

  Vanwege de vakantieperiode kan de doorlooptijd van de vacature langer zijn dan normaal.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier