Junior beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening | RO | VAST DIENSTVERBAND
Maandag
Noord-Brabant, NL
8 dagen geleden

Functie eisen

 • Opleiding planologie / ruimtelijke ordening op HBO / WO-niveau
 • Gemeentelijke (stage) ervaring vereist!
 • Over het bedrijf

  In je werk heb je veel contact met initiatiefnemers, ondernemers, ambtenaren, wethouders, belanghebbenden en bestuurders.

  Naast deze vacature zijn we bij Maandag® altijd op zoek naar professionals binnen het Ruimtelijk en Bestuurlijk domein, die bij Maandag® vast in dienst willen treden.

  Op deze manier ben jij verzekerd van een vast salaris en krijg jij de kans om aan veel verschillende opdrachten te werken.

  Maandag® heeft een groot netwerk van verschillende gemeentes en overheidsinstanties. Binnen Maandag® krijg jij de kans om te werken aan verschillende opdrachten en projecten die wij bij Maandag® voor jou zullen regelen.

  Op deze manier zit je nooit zonder werk of salaris.

  Deze opdrachten kunnen varià ren van een kort project van twee maanden tot projecten van meer dan een jaar. Hierdoor blijf je uitgedaagd en krijg je de kans om je sterk te ontwikkelen, je ambities te bereiken en je rugzak te vullen met flink veel ervaring binnen de verschillende organisaties.

  Wij hebben de contacten, het netwerk en openen de deuren voor je.

  We begeleiden en ondersteunen je waar mogelijk zodat we samen het beste uit jou als professional kunnen halen. We investering in je ontwikkeling en opleiding om nog verder aan je persoonlijke ontwikkeling te werken.

  Dus krijg jij energie van onderhandelingen, netwerken, vastbijten in materie en houdt jij het uiteindelijke doel voor ogen?

  Solliciteer dan direct!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier