Engineer
BAM
Bunnik, Nederland
4 dagen geleden

We zoeken ze allemaal; ervaren engineers. En dat weet jij ook. Dus laten we dit eens anders aanpakken. Geld, auto’s, technische snufjes : allemaal zijn het niet de onderscheidende factoren waardoor jij bepaalt of je bij een bedrijf komt werken.

Wij hopen dat je het vooral doet uit de liefde voor je vakgebied, en juist dat kan BAM jou bieden. Want of je nu houdt van de meest ingewikkelde vraagstukken in de civiele techniek, of meer richting de advieskant wilt duiken binnen BAM Advies en Engineering of Infraconsult, hier bepaal je zelf de indeling van jouw loopbaan.

 • Dat geld en die auto, daar komen we wel uit. De ontwikkeling van jou als professional én als persoon, daar gaat het om. We nodigen je graag uit om te reageren op één van onze vacatures;
 • werktuigbouwkunde, elektrotechniek of civiel zodat we samen met jou op zoek gaan naar de perfecte plek.

  Wat ga je doen?

  Wij hoeven de ervaren en zelfs startende engineers niet meer te vertellen wat je gaat doen als engineer. We horen het je al denken : Maar wat ga ik anders of zelfs beter doen bij BAM dan wat ik nu al doe bij mijn huidige werkgever?

  Een volkomen terechte vraag. Als het puur aankomt op de werkzaamheden, durven wij de handen in het vuur te steken als we beweren dat je bij BAM de gaafste projecten kunt doen die ons land te bieden heeft.

  De Afsluitdijk, Booijmans van Beuningen, De Rotterdamsebaan en natuurlijk de Zalmhaventoren; stuk voor stuk ingewikkelde engineeringsvraagstukken.

  En dat is slechtst een kleine greep uit onze projecten. BAM is vooruitstrevend en innovatief op het gebied van engineering.

  Duurzaam bouwen, daar gaan we voor, daarom zijn we continue op zoek naar de beste methode om dit te bewerkstelligen.

  Wie zoeken wij?

  Bij BAM hebben we projecten binnen bouw en infra. We kennen hierin de specialisaties werktuigbouwkunde (HVAC), elektrotechniek en civiel.

  Deze vacatures vind je hieronder. We vinden het belangrijk dat je het als team aanvliegt, dat je innovatief bent en komt met slimme ideeën en oplossingen. Jij maakt het verschil!

  Reageer aub op één van onderstaande vacautres :

  Engineer Civiel

  Engineer Werktuigbouwkunde

  Engineer Elektrotechniek

  Wat bieden wij?

 • Gewoon een goed salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, cao en een pensioen.We gaan hier graag met jou over in gesprek.
 • Zaken zijn goed geregeld bij BAM; op jouw eerste werkdag liggen je laptop en telefoon voor je klaar.
 • Balans werk-privé : bij BAM werken we ook regelmatig thuis of op projectlocaties. Werktijden gaan in overleg en je bent verantwoordelijk voor je eigen output en niemand die je in je nek hijgt.
 • Je kan werken aan je ontwikkeling . Ons grootste bezit ben jij! We willen daarom graag in jou investeren. Geef ons aan waarin je graag wil ontwikkelen.
 • Bij BAM Learning kan je opleidingen volgen en binnen BAM kan je altijd doorgroeien.

 • Voldoende uitdaging; complexiteit, vernieuwende technieken, innovaties, dynamiek. Je vindt het allemaal bij BAM! We werken aan grote projecten, maar ook de wat kleinere projecten zijn dynamisch en complex.
 • We werken in verschillende ontwerpfases binnen BAM. We werken ook met UAV-GC contracten of PPS contracten. Hierdoor doen we aanspraak op jouw creativiteit omdat we verantwoordelijk zijn voor het totale project en / of levensduur van een gebouw / kunstwerk.
 • In welke fase we aansluiten, verschilt per project; van SO tot DO en bestek. Je kan hierin aangeven wat jou het beste past.

 • Aandacht voor jou! BAM is natuurlijk groot, maar het is onderverdeeld in kleinere onderdelen waardoor je geen nummer bent.
 • Jouw collega’s kennen jou bij naam en kennen jouw privé situatie. De deur van de directeur staat altijd open; ook voor jou!

 • Multidisciplinair ; we doen het samen! BAM is een groot bedrijf en we werken veel samen in integrale projecten. Een aantal onderdelen binnen BAM schrijven met elkaar in op een tender en vliegen het samen aan vanuit één portemonnee.
 • Dit daagt ons allen uit om de beste oplossing te bedenken voor het eindresultaat. We doen het echt samen!

 • Jouw ontwerp wordt door jouw collega gebouwd. Geen vage schetsen, maar echt bruikbare ontwerpen die maakbaar en toepasbaar moeten zijn.
 • Je komt regelmatig op de bouwplaats, je ziet hoe jouw ontwerp wordt gebouwd en hier leer je elke dag van. Lopen ze vast in de uitvoering, dan wordt er ook bij betrokken.

  Jouw ontwerp verdwijnt dus niet in een lade!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier