Werkvoorbereider Elektrotechniek
Croonwolter&dros B.V.
Rotterdam
5 dagen geleden

home

Werkvoorbereider Elektrotechniek - Utiliteit - Rotterdam

 • Geplaatst : 2022-04-12 16 : 22 : 00
 • Croonwolter&dros B.V.
 • Rotterdam ( Nederland )
 • 40 uur
 • Werkvoorbereiding
 • Over de functie

  Ben jij graag verantwoordelijk voor zowel de voorbereiding als de uitvoering en ben jij graag werkzaam binnen de grote projecten?

  Als werkvoorbereider is het aan jou de taak om zelfstandig de werkvoorbereiding op te pakken. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het organiseren en coördineren van alle activiteiten die bijdragen aan een efficiënte uitvoering van projecten.

  Ook breng jij de risico's in kaart en signaleer je eventuele afwijkingen.

  Je werkt als rechterhand van de projectleider aan de realisatie van verschillende grote projecten in de regio Zuid-Holland en Zeeland.

  De projectleider heeft het druk en kan jouw hulp goed gebruiken. Klantcontact, overleggen, planningen maken, na - calculaties doen, tekeningen aanpassen en opnames doen.

  Een zeer afwisselende baan dus, waarin jij de voorbereiding perfect verzorgt en dat de juiste materialen op het juiste moment beschikbaar zijn.

  Als werkvoorbereider maak jij het leven van je uitvoerende collega’s elke dag een stuk makkelijker. Samen houden jullie de projecten draaiende en daar krijg je daar veel waardering voor terug!

  Waar kom je te werken?

  OVER CROONWOLTER&DROS

  Technologie maakt ons leven veiliger, gezonder, aangenamer en duurzamer. Wij zijn Croonwolter&dros. We ontwerpen, realiseren en onderhouden slimme, technische systemen en installaties die de wereld om ons heen intelligenter maken.

  Techniek die situaties herkent en hierop reageert.

  Wij zijn 2700 talenten met passie voor het vak. Nieuwsgierig genoeg om zich voortdurend te vernieuwen en te verbeteren. Wij zijn professionals.

  Vakmensen die pas tevreden zijn als systemen en installaties precies doen waarvoor ze bedoeld zijn. We gaan voor een sterk teamgevoel en het beste resultaat.

  Samen zijn wij Croonwolter&dros.

  Ervaring

  Jij kan zowel standvastig als flexibel zijn en weet wanneer je welke van deze twee moet kiezen. Jouw ervaring als werkvoorbereider binnen de elektrotechniek is terug te zien in jouw vakinhoudelijke kennis en organisatorische en projectmatig inzicht.

  Ben jij professioneel, betrokken en assertief en herken jij jezelf in de onderstaande voorwaarden? Solliciteer dan vandaag nog!

 • Je hebt een MBO of HBO opleiding richting de Elektrotechniek.
 • Je hebt affiniteit met regelen en organiseren
 • Je hebt enige ervaring binnen de (elektrotechnische) installatietechniek
 • Wat wij bieden

  Naast een plezierige werksfeer, bieden wij jou een aantrekkelijk salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar Croonwolter&dros beloont niet alleen in geld.

  Wij vinden het belangrijk dat jij alle mogelijkheid krijgt om binnen de organisatie te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

  De techniek staat immers ook geen dag stil. Hiervoor hebben we een eigen portal met een aanbod van meer dan 300 cursussen en / of opleidingen.

  Hieronder een greep uit onze arbeidsvoorwaarden :

 • Waardering voor jouw inzet!
 • Winstafhankelijke uitkering
 • Pensioenregeling PMT
 • Bedrijfsfitnessregeling (vergoeding sportschool)
 • Collectieve verzekeringen
 • Als je bij Croonwolter&dros komt werken, komen jouw kinderen mogelijk in aanmerking voor een studietoelage van Stichting Studiefonds TBI.

  Het doel van deze stichting is het bijdragen aan de scholing, vorming en studie van kinderen van werknemers van TBI-ondernemingen.

  Het studiefonds realiseert dit doel door aan de kinderen van TBI-medewerkers, die daarvoor in aanmerking komen, vanaf de middelbare schoolleeftijd een school- en studietoelage ter beschikking te stellen.

  De hoogte van deze toelage wordt ieder jaar opnieuw vastgesteld en is mede afhankelijk van de kosten van onderwijs, het aantal aanmeldingen én de financiële situatie van Stichting Studiefonds TBI.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier