Psychiater
Parnassia
Purmerend
1 dag geleden

Psychiater Parnassia Noord-Holland zoekt voor het team Ambulante Ouderenpsychiatrie in Purmerend een (ouderen)psychiater. Dit ga je doen De doelgroep

Het ambulante team ouderenpsychiatrie behandelt cliënten ouder dan 65 jaar met primair psychiatrische klachten. Op indicatie worden ook jongere cliënten in behandeling genomen, als hun klachten en omstandigheden daartoe aanleiding geven.

De problematiek van de cliënten is vaak complex, vanwege multi-morbiditeit. Psychiatrische en somatische klachten gaan vaak hand in hand en er is regelmatig sprake van psychosociale problematiek.

Het team

Het multidisciplinaire team bestaat uit ambulant verpleegkundigen, sociaal psychiatrische verpleegkundigen en een GZ psycholoog, psychotherapeut en psychiater.

De werkzaamheden vinden poliklinisch plaats of in de thuissituatie van de cliënt. De naasten van de cliënt zijn meestal nauw betrokken.

Ook is er een divers aanbod aan groepsbehandelingen. Er heerst een open en plezierige werksfeer, waarbij collegialiteit hoog in het vaandel staat.

Jouw verantwoordelijkheden

 • Je bent regiebehandelaar en samen met jouw collega’s verricht je diagnostiek en behandeling in samenspraak met de cliënt en diens naasten
 • Je stemt waar nodig af en werkt samen met de opnameafdeling voor ouderenpsychiatrie in Castricum, de verslavingspsychiatrie, thuiszorg, BZW enz.
 • Je geeft mede vorm aan de verdere ontwikkeling van het team en van de behandeling / zorg die wordt geboden
 • Bij interesse : (psychotherapeutische) groepsbehandelingen
 • Naast het werk voor het eigen team, bestaat er een waarneemregeling voor andere teams en worden beoordelingen gedaan t.b.v. deze teams.

  Parnassia kent een enthousiaste psychiatergroep, die bereid is de uitdagingen aan te gaan waar de GGZ momenteel voor staat.

  Specifiek is er ook een intervisiegroep voor de ouderenpsychiaters.

  Dit ben jij

 • Je hebt een (bijna) afgeronde opleiding tot (ouderen)psychiater en bent BIG geregistreerd
 • Je werkt graag in een multidisciplinair team, bent in staat om het overzicht te bewaren en taken te delegeren
 • Je beschikt over een goede werkorganisatie en erkent het belang van de organisatorische kaders
 • Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

  Het natrekken van referenties, integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

  Wij bieden Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ.

  Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

  Het betreft een functie voor 24-36 uur per week. Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt minimaal € 6702,- en maximaal € 9473,- (FWG AMS) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier