Werkvoorbereider bouwkunde
Heijmans
Leiden, NL
5 dagen geleden

Dit ga je doen

Allereerst verdiep je je zoveel mogelijk in een bouwkundig ontwerp. Heb je alle nodige informatie boven tafel? Dan ga je aan de slag met het maken van eenvoorbereidingsplanning.

Welke materialen moet je eerst inkopen? Wat mogen die kosten? En welke mensen zijn hiervoor nodig? Verder houd je je hoofdzakelijk bezig met het inkopen en verschaffen van informatie.

Ook ben je nauw betrokken bij de planning en het juiste verloop in de uitvoering. Je onderhoudt contact met leveranciers, vraagt offertes op die je vervolgens boordeelt en zorgt dat materiaal op tijd aanwezig is.

Vaak ben je te vinden op de bouwlocatie. Hier werk je nauw samen met onder meer de projectleider, engineer, hoofduitvoerder en de leidinggevend monteur.

Je berekent of er meer- of minderwerk is, ziet erop toe dat de werkzaamheden volgens planning verlopen en checkt tussentijds ook of het financiële plaatje nog klopt.

Komt de klant met een nieuwe aanvraag, dan stel jij de kostprijscalculatie op en zorg je dat de klus wordt uitgevoerd. Je denkt ook verder : waarom voeren we dit werk eigenlijk uit?

En kan het beter of efficiënter? Uiteindelijk is jouw doel een zo prettig mogelijk werk- en leefklimaat creëren voor de gebruikers van het gebouw.

Nieuwsgierig naar je toekomstige collega’s?

Wat je van ons mag verwachten

 • Een jaarcontract, met de bedoeling je aan het einde van dat jaar een vast contract aan te bieden.
 • Je salaris wordt gebaseerd op basis van je leeftijd, capaciteiten en prestaties. Wij begrijpen dat goede mensen een goed salaris verdienen.
 • Een prettige werksfeer : als collega’s staan we altijd voor elkaar klaar en komen we regelmatig samen om onze successen te vieren.
 • Een warm welkom : je krijgt letterlijk een Heijmans-welkomstpakket. Tijdens twee introductiedagen maak je uitgebreid kennis met ons bedrijf, daarna volg je drie maanden een inwerktraject.
 • Jouw persoonlijke buddy wijst je de weg en beantwoordt je vragen.

 • Veel groeimogelijkheden, onder meer via onze eigen Heijmans Academie en via praktijkgerichte trainingen, gegeven door je eigen professionele collega’s.
 • Goede balans tussen werk en privé : we sturen je op tijd naar huis en houden het aantal overuren in de gaten.
 • Een smartphone, tegen een kleine meerprijs zelfs de allernieuwste.
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao bouw.
 • Dit ben jij

 • Jij wilt de klant ontzorgen. Daarom denk je altijd twee stappen vooruit. In een hectische omgeving kun je snel schakelen;
 • over meerdere contracten die tegelijkertijd lopen weet jij prima het overzicht te bewaken. Communicatief ben je sterk. Jij kunt met iedereen een goed gesprek voeren en snapt wat er gevraagd wordt. Verder heb je :

 • Minimaal een mbo 4-diploma bouwkunde of vergelijkbaar niveau.
 • Vijf jaar ervaring als werkvoorbereider of in een vergelijkbare functie.
 • Bij voorkeur kennis van Revit en BIM. Heb je hier nog geen ervaring mee? Geen probleem. Je collega’s helpen je met deze programma’s en je kunt (interne) trainingen volgen.
 • Jouw team

  Op het regiokantoor van Heijmans Utiliteit in Leiden werken ongeveer 150 collega’s. Samen staan we voor uitdagende serviceprojecten in de omgeving van Leiden.

  Je bent een belangrijke schakel tussen engineers, projectmanagement en je collega’s in de uitvoering en krijgt daarom veel verantwoordelijkheid.

  Met de sfeer zit het goed. Je collega’s zijn loyaal en houden van gezelligheid : zo bakken we iedere vrijdag friet en sluiten we de week samen af met een drankje.

  Werken bij Heijmans

  Bij Heijmans hebben we aandacht voor vakmanschap en staat veiligheid voorop. We zijn groot, maar toch ook klein. En goed in wat we doen.

  Van advies, ontwerp en realisatie tot onderhoud en beheer. Wat we bedenken, kunnen we ook maken. Daar zijn we dan ook trots op.

  Onze kracht? Samenwerken, naar elkaar blijven luisteren en altijd gaan voor het beste resultaat. Als collega’s stimuleren we elkaar om iedere dag beter te worden.

  De vrijheid om mee te denken en met plezier naar je werk gaan vinden wij belangrijk. Net als jouw verantwoordelijkheidsgevoel voor het werk dat je doet.

  Wil je jezelf verder ontwikkelen? Jij bent de regisseur van je eigen loopbaan.

  Reageer direct

  Interesse? Upload je cv dan via onderstaande button. Wanneer je een account aanmaakt, kun je je sollicitatie online volgen.

  Heb je nog vragen over de functie? Neem dan contact op met Paul Scheps (Manager projecten) via 06 11 40 62 04.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier