Uitvoerder Bouw en Onderhoud- Amsterdam
BERT groep
Amsterdam
1 uur geleden

Profiel Uitvoerder Bouw en Onderhoud

Knopen doorhakken en beslissingen nemen. Dat is het leven van een uitvoerder in de bouw. De opdrachtgever van BERT is op zoek naar een aanpakker die weet hoe hij / zij leiding moet geven op een bouwplaats.

Zowel het contact met onderaannemers als met eigen timmerlieden is belangrijk. Op een vriendelijke manier ervoor zorgen dat de taken naar behoren uitgevoerd worden en dat alles volgens schema verloopt.

Je beschikt over technisch inzicht en daarnaast motiveer je de werknemers en laat je zien hoe iets in zijn werk gaat door coachend leiding te geven.

Vereisten Uitvoerder Bouw en Onderhoud

Je beschikt over een afgeronde MBO / HBO opleiding bouwkunde of je hebt genoeg werkervaring als uitvoerder. Je bent in bezit van een geldig VCA VOL en je hebt een rijbewijs B.

Je bent een geboren leider en je neemt uit jezelf het voortouw. Je hebt kennis en ervaring met LEAN bouwen en je bent goed in organiseren, gestructureerd en planmatig werken.

Je bent leergierig en staat open voor nieuwe ontwikkelingen.

Bedrijfsprofiel

De opdrachtgever van BERT is een bedrijf met meerdere vestigingen in het oosten van Nederland. Het bedrijf staat al decennia bekend om haar collegialiteit en fijne werksfeer.

De medewerkers werken hier dan ook vaak tot zij met pensioen gaan. Dit is de kans om deel uit te maken van een vakkundig familiebedrijf! Er zijn voldoende doorgroeimogelijkheden en ze gaan volop mee met de tijd.

Zo implementeert de opdrachtgever van BERT Lean en BIM in haar organisatie maar, blijft het vooral een nuchtere kijk hebben op de bouwkundige wereld en haar perikelen.

Arbeidsvoorwaarden Uitvoerder Bouw en Onderhoud

 • De opdrachtgever van BERT biedt de volgende arbeidsvoorwaarden;
 • Goed salaris;
 • 24 vakantiedagen + ADV dagen;
 • 8% vakantiegeld;
 • Een enthousiaste en professionele werkomgeving met ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling;
 • Leuk en divers team.
 • 28.05.2021

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier