Sales Support medewerker
MS Schippers
NL
35 dagen geleden

Sales Support

 • De afdeling Sales Support is de rechterhand van onze Sales afdeling (je verwacht het niet ). Sales Support bestaat in totaal uit 10 personen binnen 3 verschillende teams;
 • Sales Administration, Product Support en Export Administration. Jij gaat deel uitmaken van het team Sales Administration.

  Om flexibel te blijven, worden er afhankelijk van de drukte ook taken van elkaar overgenomen. Zo blijft het werk erg divers!

  MS Schippers

  Zonder antibiotica , daar maken wij ons bij MS Schippers sterk voor in de agrarische sector. Met ca. 400 medewerkers wereldwijd zorgen we ervoor dat de veehouder zijn bedrijf hierop

  kan inrichten.

  Schrik niet van het woordje agrarisch of veehouder . Heb je hier namelijk nog geen kennis van of kunde in, dan leren wij dat je toch gewoon! De sector is volop in ontwikkeling, boeren zijn dan ook echte ondernemers.

  We zijn een bedrijf met een bewezen verleden en kansrijke toekomst. We staan bekend om onze no-nonsens mentaliteit en ons innovatief karakter.

  We groeien. En dat doen we natuurlijk graag met collega’s die goed bij ons passen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier