Systeem Beheerder Hoogeveen
Centric
Hoogeveen, NL
4 dagen geleden
source : ICTerGezocht.nl

Met diepgaande technische inzichten, een enorm enthousiasme en veel pk's aan oplossingsvermogen! Want als systeembeheerder laat jij je niet snel uit het veld slaan door complexe vraagstukken rondom IT-infrastructuren.

Sterker : jouw technische hart gaat juist harder kloppen, naarmate de complexiteit toeneemt. Met de kennis die jij in huis hebt en je passie voor het vak, tackel je alle issues die je in deze baan tegenkomt.

Hoe ingewikkeld die ook zijn.

Als systeembeheerder beheer, onderhoud én waarborg jij de performance, beveiliging en continuïteit van de infrastructuur.

Dit houdt in dat je klanten adviseert over hun infrastructuuromgeving, infrastructuren migreert en implementeert en beheer- en onderhoudstaken uitvoert.

Dit doe je voor middelgrote tot grote organisaties in verschillende sectoren. Denk aan Heijmans, Sanquin, Action en Obvion bijvoorbeeld.

Geen eenvoudige klus, want je werkt met unieke en vaak flink complexe klantomgevingen. Gelukkig kun jij terugvallen op jouw uitstekende kennis van onder andere MS Server , SCCM .

SCOM , Azure en Virtualisatie .

De scope is breed. Want je houdt je verder nog bezig met het uitvoeren van standaard en niet-standaard changes en projectwerkzaamheden.

Dit doe je niet alleen, maar samen met andere gespecialiseerde collega's. Ook los je problemen op die niet door de eerste- en tweedelijns opgepakt kunnen worden en draag je jouw knowhow proactief over op trainees en junioren.

Functie-eisen :

 • Afgeronde hbo-opleiding (ICT), eventueel aangevuld met certificeringen, zoals MSCA / MCSE en ITIL
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare rol, zoals systeembeheerder, cloud -engineer en infrastructuurspecialist
 • Ervaring met beheer binnen grote IT-omgevingen
 • Brede kennis van Microsoft -producten
 • Uitgebreide kennis op het gebied van SCCM , SCOM , RES en Citrix Xenapp
 • Bedrijfsomschrijving :

  Het System Management Center (SMC), onderdeel van Centric IT Outsourcing, ondersteunt talloze organisaties met het beheer van hun IT.

  Denk aan gebruikersbeheer, releasemanagement en het op afstand uitrollen van Windows. Daarnaast speelt het SMC een grote rol in het faciliteren van software-as-a-service (SaaS), ofwel het aanbieden van applicaties via internet.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier