Loonadministrateur (AFAS)
Scab Accountants and Adviseurs
Tilburg, Noord-Brabant, NL
4 dagen geleden

Loonadministrateur (AFAS)

Scab, de grootste loonadministrateur in de bouw, zoekt een loonadministrateur met kennis van AFAS!

Wat doe je als loonadministrateur bij Scab?

Binnen het team van loonadministrateurs ben jij de AFAS-specialist en fungeer je als contactpersoon voor deze klanten. Je geeft adviezen om de klant te voorzien van een juiste en tijdige salarisverwerking.

Je bewaakt en geeft uitvoering aan (complexe) salaris administratieve handelingen en daarnaast deel je jouw kennis van AFAS met je team voor een optimale inzetbaarheid.

Je bent vraagbaak voor zowel interne collega’s als externe klanten en je draagt samen met je collega’s de verantwoordelijkheid om te zorgen dat de actuele CAO-bepalingen juist worden uitgevoerd.

Je werkt nauw samen met de collega’s van de afdeling personeelsadvies om bij te dragen aan een optimale klanttevredenheid.

Wie zoeken we?

Je hebt natuurlijk interesse in het vakgebied en bij voorkeur ook in onze branche. Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en goede kennis van AFAS.

Je bent goed met Excel, proactief en communicatief vaardig. Je hebt je VPS diploma of bent bereid deze opleiding te halen.

De opleiding VPS wordt door Scab gefaciliteerd om je vakinhoudelijke kennis te vergroten.

Daarnaast vinden we je persoonlijkheid bij Scab net zo belangrijk. Wij zijn op zoek naar collega’s die plezier hebben in het vak, nieuwsgierig zijn en ideeën naar voren durven te brengen.

Je mag gerust een beetje eigenwijs zijn. Verder vinden wij het belangrijk dat je ambitie hebt om in dit vakgebied door te groeien.

Wat kunnen we jou bieden?

Naast een goed arbeidsvoorwaardenpakket een leuk team met een leuke en interessante klantenportefeuille van mkb-ondernemers.

We bieden je verdieping in je vak en de kans om je directe collega’s verder te ontwikkelen in hun vakgebied. Daarnaast een innovatieve en leerzame werkomgeving waar je, onder het motto deskundig zijn, eenvoudig doen , kunt groeien als persoon.

Zo neemt Scab jouw opleiding voor haar rekening en investeren we in jouw persoonlijke ontwikkeling middels het traject Persoonlijk Leiderschap .

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier