IT Lead Devops & Data
Rabobank
Utrecht
11 uur geleden

Stel je eens voor

Jouw werk zorgt ervoor dat circa zeven miljoen Nederlandse klanten, op ieder gewenst moment, online hun financiële zaken kunnen regelen via de Rabobank.

Jij kan dit verschil maken door als IT Lead sturing te geven een aan delivery unit met meerdere DevOps teams. Samen met het productmanagement werken jullie aan de invulling van de digitale ambities van de Rabobank.

Impact creëren

Als IT Lead binnen het Distributie domein ben je verantwoordelijk voor onderdelen van de klantfunctionaliteit rond app en web, customer journeys, CRM, integration, content of data.

Ongeveer 100 teams werken dagelijks in een internationale setting aan de doorontwikkeling van de diverse componenten, van frontend tot backend, gebaseerd op cloud infrastructuur en gebruikmakend van cloud oplossingen.

Je beweegt je continu op het snijvlak van nieuwe technieken en de impact daarvan op de gebruikerservaring alsmede de ondersteuning van andere teams die aansluiten op jouw diensten.

Jouw hoofddoel is dat de Rabobank als geheel de juiste data tot haar beschikking heeft. Jouw primaire focus richt zich op datawarehousing, data logistiek en bijbehorende dienstverlening binnen de Rabobank.

DevOps teams zijn het fundament van onze IT organisatie. Zij werken met een helder mandaat en zijn zelf-organiserend. Als IT Lead maak jij dit mogelijk.

Je zorgt dat zij hun werk kunnen doen door belemmeringen op te lossen en te zorgen dat andere teams die aan hen leveren productief zijn.

Ook coach je de teams in de verandering naar high performance teams. Tevens stuw je de adoptie van CI / CD binnen de teams en stuur je op gebruik van cloud en het werken op basis van extern gepubliceerde services.

Met elkaar

Samenwerken is de manier waarop we werken. Je bent HR verantwoordelijk voor meerdere DevOps teams. Dit betekent dat je ontwikkel-, functionerings- en beoordelingsgesprekken met jouw medewerkers voert.

Je bent niet alleen verantwoordelijk voor de juiste samenstelling van je teams en het aansturen van leveranciers, maar ook voor de optimalisatie van de kennis en kunde.

Je zorgt voor samenhang tussen project- en lijnactiviteiten binnen de gestelde doelen en randvoorwaarden, en stuurt mensgericht op resultaat.

Met jouw talenten

Dat competenties als klantgerichtheid, gedrevenheid, inspireren en impact maken onmisbaar zijn voor deze functie is logisch.

Daarbovenop is het belangrijk dat je alles op onderstaande checklist herkent :

 • Academisch werk- en denkniveau op het gebied van Computer Sciences;
 • Minimaal 5 jaar ervaring in de IT-sector en affiniteit met digitalisering;
 • Ruime ervaring op het gebied van IT ontwikkeling en continuïteit;
 • Engels (business-niveau, schrijven en spreken);
 • Kennis van en ervaring met DevOps teams, scaled Agile, team building en het beheer van teams van deze omvang (40+ FTE), met inbegrip van HR-verantwoordelijkheid;
 • Ervaring in een complexe omgeving, met veel data;
 • Je hebt een ondernemersprofiel, bent nieuwsgierig naar hoe anderen het doen, zorgt voor scherpte in de discussie en daagt je collega’s uit;
 • Je bent een stevige gesprekspartner van de business, die senioriteit uitstraalt. Je neemt een spilfunctie in door samen met de business belangen en risico’s af te wegen.
 • In lastige discussies houdt je je rug recht

  Bij de Rabobank

  Dat de Rabobank een financiële dienstverlener is voor miljoenen klanten in 40 landen, wist je vast al. Weet je ook dat we met elkaar werken aan een betere wereld?

  Dit doen we op 101 manieren zoals :

 • Jaarlijks investeren we flink in het Nederlandse verenigingsleven. We ondersteunen zo’n 1250 organisaties in sport en cultuur die voor veel mensen een tweede thuis zijn.
 • In een project met Humanitas helpen we mensen die financiële problemen hebben hun thuisadministratie op orde te krijgen.
 • Samen met Vluchtelingenwerk Nederland helpen we 1.500 vluchtelingen bij het vinden van een goed passende baan.
 • Wil jij dit ook?

  De beste versie van jezelf worden? Wij helpen je er graag bij door jouw ontwikkeling centraal te stellen en te investeren in een omgeving waarin je blijft leren.

  We geven je de ruimte om te innoveren en ondernemen. Zo bieden we je volop groeikansen en helpen je verwachtingen te overtreffen en het goede buitengewoon goed te doen, zodat je kan groeien als professional.

  Daarbovenop kan je bij ons (o.b.v. een 36 of 40-urige werkweek) ook rekenen op :

 • Een bruto maandsalaris tussen € 4.382,- en € 7.533,- ;
 • Een dertiende maand en vakantiegeld;
 • Een Employee Benefit Budget (10% van je maandinkomen). Hoe jij dit budget inzet, is aan jou. Denk bijvoorbeeld aan het kopen van extra vakantiedagen of een extra storting in je pensioen;
 • 100% vergoeding van woon- werkverkeer als je met ov reist! Toch met auto of motor? Kies dan voor een woon- werkverkeervergoeding;
 • Een pensioenregeling waar je zelf maar 5% aan bijdraagt.
 • Laten we kennismaken.

  Ben jij haar / hem? Onze nieuwe collega die de Rabobank wil versterken als IT Lead en zo het verschil wil maken voor jezelf, onze klanten én de maatschappij?

  We ontvangen graag jouw sollicitatie op deze vacature in Utrecht.

  Handig om te weten :

 • Reacties worden conform vacaturemanagement in behandeling genomen.
 • Als je vragen hebt over de inhoud van de vacature, kan je die stellen aan Lois Hageman, Senior IT Recruiter, via marie-louise.hageman rabobank.nl
 • Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. We toetsen op basis van de screening procedures die binnen de Rabobank gelden of nieuwe medewerkers voldoende betrouwbaar zijn om werkzaamheden bij de Rabobank te verrichten.
 • Iedereen is anders, en juist de verschillen in mensen helpen ons om een nog betere bank te zijn. Daarom zijn we zijn benieuwd naar wie jíj bent!
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier