Senior projectleider / specialist stedelijk water en klimaatadaptatie
Arcadis
Den Bosch, NL
1 dag geleden

Wat ga je doen?

Wij zoeken een enthousiaste ervaren projectleider en specialist die complexe vraagstukken zelfstandig oppakt en resultaten omvormt tot adviezen voor onze klanten.

Daarmee geef je vorm aan water in stedelijk gebied in relatie tot veiligheid, klimaatbestendigheid, duurzaamheid en leefbaarheid.

Concreet betekent dit dat je aan de slag gaat met klimaatadaptatie strategieën, duurzaamheid, waterstructuurplannen, meten en monitoren, geohydrologie en stedelijke waterhuishouding.

Daarnaast ben je expert waterhuishouding binnen integrale ruimtelijke ontwikkelingen. Denk daarbij aan de volgende werkzaamheden : leiden of uitvoeren van het modelleren van overlastsituaties, uitvoeren van stresstesten, analyse van meetreeksen, kalibratie van modellen en het uitvoeren van infiltratie-

en bergingsberekeningen. In deze functie gaan we er daarom vanuit dat je thuis bent in diverse aspecten van water in het stedelijk gebied : afval-

hemel-, en grondwater.

De volgende projecten geven een beeld van projecten waaraan je in deze functie kan werken :

 • Klimaatbestendig maken ;
 • Klimaatbestendig maken ;
 • Masterplan waterhuishouding Havenbedrijf Moerdijk;
 • Ontwerpen, uitwerken en borgen van de waterhuishouding voor 500 ha bedrijventerrein;
 • Ontwerpen waterhuishouding infrastructurele ontwikkelingen zoals de ondertunneling van de A2 in Maastricht en de Coentunnel;
 • Uitwerken van voor diverse gemeenten;
 • Verbeteren van het functioneren van het stedelijk watersysteem van de gemeenten Bergeijk, Bladel, Breda en Tilburg tijdens piekbuien;
 • Opbouwen, valideren van rioolmodellen, het doorrekenen van klimaat- en maatregelscenario’s;
 • Meewerken aan de totstandkoming van voor klimaatadaptatie in gebiedsontwikkelingen.
 • Je team

  Als senior projectleider of specialist stedelijk water kom je te werken in de adviesgroep Stedelijk Water van de divisie Water & Milieu.

  Deze groep bestaat landelijk uit ongeveer 35 personen. Specifiek val je onder het team Den Bosch, een hechte groep waarin junioren en senior projectleiders / specialisten werken.

  Je krijgt de vrijheid om zelfstandig projecten op te zetten en deze vervolgens samen met de andere teamleden uit te voeren.

  Word je geprikkeld door deze verscheidenheid aan opgaven binnen een groep waar daadwerkelijk ruimte is voor groei en ontwikkeling?

  Dan komen we graag met je in contact!

  Wat vragen wij?

  We zoeken een gemotiveerde collega die voldoet aan de volgende eisen :

 • afgeronde opleiding (academisch of hbo) bijvoorbeeld richting hydrologie / civiele techniek / watermanagement / klimaatstudies en affiniteit met water in de stedelijke omgeving;
 • minimaal 10 jaar relevante werkervaring (in een soortgelijke rol), bij voorkeur 5 jaar in een commerciële omgeving;
 • interesse in opgaven voor stedelijk water, hetgeen ook betekent dat je de ontwikkelingen op de voet volgt en daarin stelling neemt;
 • kennis van / ervaring met InfoworksICM en ArcGIS is een pre en bij voorkeur Tygron en Sobek;
 • gericht op samenwerking en de ambitie om samen met het team projecten te realiseren;
 • communicatief, sociaal vaardig en klantgericht;
 • ondernemend, innovatief, resultaatgericht en in staat om je werk goed te organiseren;
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift.
 • Wat bieden wij?

  Onze visie is al snel onze passie geworden : . Deze passie, onze mensen en de samenwerking met de klant geven ons de kans om de toekomst van de wereld vorm te geven.

  Dag in dag uit. Met vijf kernwaarden bouwen we aan een unieke Arcadis cultuur : People First, Integriteit, Klantsucces, Samenwerking en Duurzaamheid.

  Wij bieden een organisatie en een functie waarbij je een hoge mate van vrijheid hebt om je taken zelfstandig in te vullen in een ambitieus team.

  De mogelijkheid om samen te werken met verschillende (technische) disciplines zowel binnen het team als binnen Arcadis.

  Arcadis is de leidende wereldwijd opererende ontwerp- en consultancyorganisatie op het gebied van de natuurlijke en gebouwde omgeving.

  Samen met onze klanten werken we aan uitzonderlijke en projecten op basis van onze brede marktsectorkennis gecombineerd met ontwerp, consultancy, engineering, project-

  en managementdiensten. Ook ontplooien we veel initiatieven als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen en inclusiviteit & .

  Onze mensen krijgen volop ruimte voor vernieuwende ideeën en goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden. Daarnaast hanteert Arcadis marktconforme .

  Op onze vind je meer informatie over ons bedrijf.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier