Magazijnmedewerker (m/v)
Koers Oost
Rijssen, NL
4 dagen geleden

Magazijnmedeweker - Fulltime - Techniek

Voor een bedrijf in Rijssen zijn wij op zoek naar een enthousiaste magazijnmedewerker. Het gaat om een fulltime functie voor 40 uur per week.

Het bedrijf is een technische groothandel die voornamelijk materiaal levert voor de metaalindustrie in Nederland en België.

Denk hierbij aan straal- en verspaningsmateriaal.

Binnen het bedrijf hangt een ontspannen en gemoedelijke sfeer, jouw collega's zijn sportief aangelegd en als het om activiteiten gaat dan is een leuke mountainbiketocht met een aansluitende barbecue iets waar iedereen enthousiast van wordt!

De werkzaamheden bestaan uit het laden en lossen van vrachtwagens, eventueel telefoon aannemen en bestellingen noteren. Daarnaast ben je order picker, je sorteert en ordent producten die vanuit het bedrijf worden verzonden.

Ook vind je het niet erg om te schakelen; wanneer er bijvoorbeeld een pakketje niet met een zending is meegegaan, dan spring jij in de bus om deze alsnog op de juiste plek te krijgen!

Het is een afwisselende functie binnen een gezellig en kleinschalig bedrijf. Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid nemen zijn belangrijke aspecten voor een functie als deze.

Wanneer jij graag intern bij een bedrijf wil doorgroeien dan is dit wellicht de perfecte stap voor jou!

Ben jij nauwkeurig en vind jij het leuk om samen te werken? Dan zoeken wij jou!

Ben je geïnteresseerd en zie jij het zitten om hier aan de slag te gaan? Reageer dan direct via de sollicitatie-button op deze pagina of neem contact via 06-12076825

Vaardigheden

Woonachtig in de omgeving Rijssen

Ervaring in een magazijn is een pré

Rijbewijs B

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier