Software Consultant Klinische Zorglogistiek
ChipSoft BV
Amsterdam
5 dagen geleden

Jouw baan

Als Consultant ben je verantwoordelijk voor de implementatie van onze software bij nieuwe en bestaande klanten, draag je bij aan de verdere ontwikkeling van de software, geef je opleidingen aan gebruikers en lever je deskundige support aan klanten.

Als Software Consultant Klinische Zorglogistiek ben je werkzaam binnen het domein Kliniek. Dit domein houdt zich voornamelijk bezig met software die de processen rondom de aanvraag, planning en uitvoering van (dag)opnames en operaties optimaal ondersteunt.

De processen die horen bij Kliniek rijken echter veel verder. Denk bijvoorbeeld ook aan de poli Preoperatieve screening, de Centrale Sterilisatie Afdeling en de afdeling Infectiepreventie.

Jouw team

Je versterkt ons snel groeiende team van iets meer dan vijfentwintig mensen. Een gezonde en jonge mix van mannen en vrouwen met diverse achtergronden.

Iedereen heeft zijn eigen aandachtsgebied(en) en is altijd bereid met je mee te denken. Ben je na een tijdje toe aan een ander deelgebied?

Dan is daar vaak wel ruimte voor.

Jouw werkdag

Samen met collega's en werkgroep leden van het ziekenhuis heb je maandenlang naar dit moment toegewerkt, de livegang van HiX (onze ICT-totaaloplossing voor de zorg).

Als projectverantwoordelijke van de werkgroep Opname is het 's ochtends vooral zaak dat de opname-informatie in HiX up-to-date is.

s Middags voorzie je de werknemers van het planbureau van de nodige tips and tricks bij het inplannen van de opnames die nog op de wachtlijst staan.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier