Betontimmerman
Try-act EWIV
Europoort Rotterdam, Netherlands
4 dagen geleden

Functieomschrijving :

Als vakman (beton)timmeren heb je bij onze opdrachtgever een veelzijdige baan. Je kunt de ene dag mallen maken op locatie en de andere dag prefab werkzaamheden in een kleine werkplaats en deze vervolgens plaatsen op locatie.

Naast het timmeren vind je het niet erg om ook andere werkzaamheden te doen. Opbouwen en instellen van instortvoorzieningen, metaal wapening aanbrengen en andere werkzaamheden vind je ook leuk om aan te pakken.

Je vind het dan ook leuk om juist niet de hele dag mallen te maken. De werkzaamheden vinden voornamelijk in de petrochemie plaats en zijn op diverse locaties in Europoort.

Veiligheid en volgens de regels werken van de opdrachtgever staan hoog in het vaandel.

Je komt in een enthousiast team terecht van twintig mensen. Korte lijnen, collegialiteit en flexibiliteit spreekt je aan om als team de verschillende klussen te klaren.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier