Productiemedewerker nacht
AB Midden Nederland
Hardinxveld-Giessendam, NL
1 dag geleden

Onze opdrachtgever in regio Alblasserwaard is gespecialiseerd in het leveren van zowel bewerkte als onbewerkte versproducten aan horecabedrijven.

Maar ook kantoren en kinderopvangcentra's bestellen hier hun groente en fruit. Bij bewerkte producten kun je bijvoorbeeld denken aan : Gesneden groenten en fruit, roerbakmixen, groente- en fruitsalades.

Wij zoeken een productiemedewerker nachtdienst voor 24 uur per week om het team te versterken. Werkzaamheden die je gaat doen zijn o.

a. wassen, snijden, sorteren en inpakken. Er zijn veel verschillende producten op maat gemaakt voor een brede variateit aan klanten.

Dus er moet veel en snel geschakeld worden in het werk.

Je werkt tussen 23.00 uur en 06.00 / 08 : 00 uur. Vanwege toelsagen is het salaris bij deze 24 urige werkweek hetzelfde als bij een 40 urige werkweek zonder toeslagen.

Functieeisen

Ervaring met productiewerk.

Een goede werkmentaliteit.

Bereid is om in de nacht te werken.

Bedrijfsomschrijving

AB Midden Nederland werkt voor diverse bedrijven in food en productie in de regio. Onze vakmensen werken bij zuivelproducenten, verpakkingsbedrijven en grondstoffenverwerkers.

Zo zoeken wij regelmatig operators, inpakkers en teamleiders. Door onze sterke en duurzame relaties met onze klanten weten wij wat er speelt en nemen wij hun zorgen omtrent personeelsbehoefte uit handen.

Werken via AB Midden Nederland betekent werken via een betrokken bemiddelaar die saamhorigheid, persoonlijk werken en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan.

Arbeidsvoorwaarden

Een mooi baan voor lange tijd met prima arbeidsvoorwaarden en een passende beloning volgens CAO groothandel in groente en fruit.

incl toeslagen verdien je hetzelfde als bij een full time werkweek.

Hebben wij jouw interesse gewekt? Solliciteer vandaag nog!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier