Magazijnmedewerker - Worldwide Flight Services Holland B.V.
Schiphol Rijk
Amsterdam, Noord-holland, Nederland
9 uur geleden

Op zoek naar een fulltime baan als magazijnmedewerker op Schiphol? Lees dan snel verder!

Werklocatie : Schiphol-rijk

Als magazijnmedewerker bij Worldwide Flight Services krijg jij :

 • Een fulltime werkweek van 40 uur
 • Een mooi startsalaris van €10,45 per uur
 • Toeslagen voor het werken in de avond (25%), nacht (40%) en het weekend (43%). Dit betekent dat jouw salaris kan oplopen tot €14,95 per uur!
 • Toegang tot de WFS-academy waar jij mooie trainingen en cursussen kan doen gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling
 • Een mooi doorgroeitraject waarbij jij na een half jaar kan doorgroeien naar de functie als Cargo Agent (bij goed functioneren)
 • Reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer
 • Pensioenregeling
 • Als magazijnmedewerker bij WFS verzorg jij de luchtvrachtafhandeling voor een groot aantal vliegtuigmaatschappijen. De inkomende vracht wordt aangeleverd via vrachtvliegtuigen waarna het door een collega afhandelaar wordt gelost.

  Vervolgens wordt de vracht die bestaat uit platen, containers en producten vervoert naar het warehouse waarna het daar door jou (tijdelijk) wordt opgeslagen.

  Als het tijd is om het om het magazijn te verlaten bouw jij samen met jouw collega magazijnmedewerker de vliegtuigpallets op een manier op dat deze perfect in het vliegtuig passen.

  Al deze vliegtuigmaatschappijen stellen specifieke eisen aan het afhandelen van hun vracht. Zo kan het zijn dat bepaalde vracht extra administratie vereist of dat er net wat voorzichtiger moet worden gedaan met waardevolle producten.

  Ook kan het voorkomen dat er dure auto’s of levende dieren door jou worden voorbereid voor transport. Dit maakt werken bij WFS iedere dag anders.

  Er wordt hier gewerkt een 3-ploegendienst, de werktijden : 06 : 00 - 14 : 15, 14 : 00 - 22 : 15 en 22 : 00 tot 06 : 15. Het warehouse is goed te bereiken met het openbaar vervoer!

  Bereikbaarheid

  H et is belangrijk dat je Schiphol Rijk kunt bereiken met eigen vervoer en / of openbaar vervoer. Je woont dus binnen een straal van 20 km vanaf Schiphol.

  Beschik je niet over een auto? Bekijk dan of het eenvoudig voor jou is om Schiphol Rijk te bereiken per bus en fiets. Er liggen diverse bushaltes in de buurt.

  Wij zoeken een ervaren magazijnmedewerker die :

 • Fulltime (40 uur) beschikbaar is
 • Tenminste 8 jaar ingeschreven in Nederland staat (VGB-aanvraag)
 • Beschikbaar is voor het werken in een 3-ploegendienst
 • Dat je binnen een straal van 30 km van Schiphol woont.
 • Samenwerking Randstad

  Voor de invulling van de vacatures werken wij samen met Randstad. Randstad is de nummer #1 HR dienstverlener in Nederland.

  Zij helpen jou met vragen over de vacature, het salaris, betalingen, ziekte en persoonlijke ontwikkeling.

  Enthousiast geworden?!

  Solliciteer dan direct door op de button hieronder te klikken. Je wordt dan doorgeleid naar de Randstad website waar je gemakkelijk kan inloggen of een account kan aanmaken.

  Na het invullen van een aantal velden is jouw sollicitatie klaar, dit duurt slechts een paar minuten. Wij streven er naar om jou binnen 24 uur te bellen zodat jij snel kan beginnen met jouw nieuwe baan!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier