Service Monteur Hoogwerkers
Wanted
Bohrweg 2, 3208 KR, Spijkenisse, NL
4 dagen geleden

Functie omschrijving

Als service monteur hoogwerkers ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en reviseren van hoogwerkers uit de verhuurvloot.

Dit werk verricht je voornamelijk op locatie bij de klant. Je kan gevraagd worden het werk uit te voeren in de eigen werkplaats.

Functie eisen

Voor de functie van service monteur hoogwerkers zoekt WANTED iemand die zich herkent in de volgende trefwoorden : klantgericht, vakkundig, gemotiveerd, collegiaal en teamplayer.

Daarnaast beschik je over :

 • Aantoonbaar relevante werkervaring
 • Vakkundig op meerdere en liefst alle gebieden : elektrotechniek, hydrauliek, pneumatiek, mechanisch, rotating.
 • Geldig VCA
 • Geldig rijbewijs
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Bedrijfsprofiel

  WANTED is sinds 1981 gespecialiseerd in het bemiddelen van technisch en kader personeel voor tijdelijke en vaste banen. Onze visie is dat kwaliteit voorop staat, daarom laten we de wensen van de klant en kandidaat waar mogelijk op elkaar aansluiten.

  Opdrachtgever

  Onze klant is gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van diverse equipment waaronder : hoogwerkers, hogedrukpompen, heftrucks en verreikers.

  Arbeidsvoorwaarden

  WANTED is een loyale en sociale werkgever en stelt de medewerker centraal. We bieden continuïteit in het aanbod van werk, mede daarom behoren het volgen van opleidingen en trainingen tot de mogelijkheden.

  Boven alles bieden wij een marktconform salaris en een degelijk secundair pakket aan arbeidsvoorwaarden.

  Sollicitatie informatie

  Bij gebleken geschiktheid treed je in dienst van Wanted, met overname mogelijkheid door onze opdrachtgever. Om te solliciteren of voor meer informatie kun je contact opnemen met Martin Herlaar via martin teamwanted.nl of 06-40185105.

  Contactpersoon

  Martin Herlaar T : (088) 9668 340

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier