Linked Data-Engineer Infrastructure
CGI
rotterdam, Netherlands
3 dagen geleden

Position Description :

Heb jij ervaring met applicatie ontwikkeling, testen en onderhoud en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Ga als Linked Data Engineer aan de slag bij ons infra Asset Management team dat zich bezighoudt met semantische asset data management applicaties.

Wat ga je doen?

Als ervaren Linked Data Engineer houdt jij je bezig met het vertalen van stakeholder requirements (functionele en niet-functionele) naar een functioneel / technisch ontwerp.

Jij ontwikkelt applicaties en software (ontwerp, bouw en test) om onze klanten te helpen met Semantische vraagstukken. Daarnaast automatiseer jij systeem en integratie testen (voorbereiden, uitvoeren en beheer / onderhoud) en voer jij applicatie onderhoud en support uit.

Het oplossen van incidenten en waakdienst kan onderdeel zijn van de opdracht. Je bent een teamspeler en bent in staat om in een gevarieerd team je rol te pakken en samen met andere experts tot de beste oplossing te komen.

Je hebt de ruimte hierin jouw interesses en kennis verder te ontwikkelen.

Wat breng je mee?

De wereld om ons heen verandert in snel tempo. We zien dat technologie een steeds belangrijkere rol speelt in onze samenleving.

CGI bouwt innovatieve oplossingen voor deze veranderende wereld. Met jouw team bouw je aan slimme oplossingen op gebied van Asset Data Management.

Je bent analytisch sterk en denkt in oplossingen. Ook ben je proactief en resultaat gedreven. Je hebt ervaring met Linked Data.

Je hebt goede communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Daarnaast heb jij :

 • Een afgeronde HBO of WO opleiding
 • Ervaring met software ontwikkeling (ontwerp, bouw en test)
 • Kennis en ervaring met Python en Javascript
 • Kennis en ervaring met SPARQL / GeoSPARQL
 • Kennis en ervaring met verscheidene triple stores
 • Minstens 2 tot 5 jaar ervaring in software development binnen het Linked Data domein
 • Het is een pré als je ook :

 • Ervaring hebt met SHACL
 • Ervaring hebt met System administratie (Unix / Linux)
 • Ervaring hebt met RDFLib (voor semantische conversies)
 • Ervaring hebt met Docker / Kubernetes (voor build en deployment automatisering)
 • Ervaring hebt met Java
 • Waar kom je terecht?

  Binnen de unit Infrastructure van de sector VCI (Vital Civil Infrastructures) hebben we te maken met een diversiteit aan overheidsklanten.

  Iedere klant heeft te maken met zijn eigen uitdagingen. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze, om mee te kunnen bewegen met wat de burgers en bedrijven verwachten, hun dienstverlening en bedrijfsvoering moeten transformeren.

  CGI helpt om deze transitie te versnellen. Samen met toonaangevende ondernemingen werken we aan strategische oplossingen voor de uitdagingen waarmee onze sector wordt geconfronteerd.

  Dit doen we met innovatieve strategieën, een breed perspectief en het nodige doorzettingsvermogen. Met duizenden collega’s wereldwijd werken wij in toegewijde teams.

  Hierdoor kennen we onze business en de bijbehorende uitdagingen en koppelen we dit aan onze IT-expertise.

  Om onze klanten hiermee te helpen transformeren naar een effectieve, kostenefficiënte en servicegerichte digitale organisaties.

  Zodat zij in staat zijn om hun primaire processen en bedrijfsvoering te verbeteren, en ook hun contacten met de burgers en bedrijven.

  Zo werken wij voor onze klanten onder andere aan de modernisering van het IT landschap, privacy en security vraagstukken, de verbetering van de (digitale) dienstverlening, ketenintegratie en administratieve lastenverlichting.

  Wij willen het beste uit jou halen

  Wanneer je bij CGI gaat werken, kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community.

  We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

  Are you ready to Be part of our story?

  Meer informatie

  Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Henk van Haaster (Director Consulting Services) via +31 88 56 47318 of via .

  Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met recruiter Saira Khan via (088) 564 0000 of via .

  Benieuwd naar onze Vital Civil Infrastructures expertise? Kijk dan snel op .

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier