Uitvoerder Civiel / Infra - Beschikbaar op meerdere locaties
BAM
Landelijk, NL
4 dagen geleden

Building the present, creating the future

De ombouw van de SUNIJ-lijn, de innovatieve busbrug in Zwolle, de versterking van de Afsluitdijk of eyecatchers zoals de Nieuwe Zeesluis IJmuiden en De Rotterdamsebaan.

Klinkt gaaf, toch? Stuk voor stuk enorme projecten met een grote maatschappelijke waarde. BAM doet het! Óók de kleine regionale projecten, die minstens zo van belang zijn.

Hoe dan ook, jij kunt als uitvoerder aan al deze projecten een heel belangrijke bijdrage leveren!

Jouw missie

Als uitvoerder civiel bij BAM realiseer jij de grote of kleinere projecten. Niet alleen uiteraard; dit doe je samen met jouw team op kantoor en op de bouwplaats.

Dankzij jou blijft het project goed lopen. Jouw planning klopt vrijwel altijd, je medewerkers staan op het juiste moment op de juiste plek en je logistieke proces is goed op orde.

Daarbij neem je de verantwoordelijkheid voor het uitdragen van veiligheid, kwaliteit, welzijn en gezondheid. Je weet de balans te creëren tussen vrijheid en verantwoordelijkheid.

Daardoor zijn jouw medewerkers blij met jou. Elke dag komt iedereen weer met frisse energie de bouwplaats op.

De integratie van BIM en LEAN is daarnaast een belangrijk onderdeel binnen BAM. Met jouw kennis zorg jij er met jouw team voor dat alle principes van BIM en LEAN op de bouwplaats geïmplementeerd, gemonitord en geoptimaliseerd worden.

Wat breng je mee?

 • Je beschikt over een afgeronde opleiding in een (civiel)technische richting;
 • Je hebt kennis en ervaring op het gebied van bouwprocessen en -methodieken;
 • Je hebt ervaring in het coachen en begeleiden van de uitvoering;
 • Je bent communicatief vaardig en schakelt makkelijk van onderaannemer naar projectleider en weer naar bouwplaats medewerker;
 • Je bent en blijft op zoek naar verbetering (LEAN) van de bedrijfsvoering en weet kansen goed te benutten. De vaardigeden resultaatgericht’ en besluitvaardig’ zijn jou daarbij niet onbekend.
 • Wat kun je van ons verwachten?

 • Een uitstekend salaris , genoeg vakantiedagen en een leaseauto . Daarnaast ontvang je uiteraard ook een laptop en smartphone .
 • Aandacht voor jou en focus op persoonlijke ontwikkeling! BAM is natuurlijk groot, maar het is onderverdeeld in kleinere onderdelen, waardoor je geen nummer bent.
 • Een multinational die voelt als een familiebedrijf!

 • We bieden genoeg ruimte voor eigen verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden.
 • Een open bedrijfscultuur en een netwerk van gedreven collega’s.
 • Jouw werkomgeving

  Benieuwd hoe onze uitvoerders het ervaren om bij BAM te werken? Lees hier de interviews van : Patrick over zijn railproject, Wouter over de Zeesluis en Sjoerd vertelt over zijn regionale Infraprojecten.

  Wie zijn wij?

  Bij BAM werk je in teams met collega’s van verschillende disciplines en draag je bij aan gave projecten die je terugziet om je heen.

  Wie kent nou niet de groen-oranje bouwkeet?

 • BAM is actief in alle fases van een project : van ontwikkeling, ontwerp, realisatie tot aan het onderhoud. Onze projecten vind je overal in de samenleving terug en dat maakt ons trots;
 • BAM werkt met de nieuwste technieken en innovaties in de bouwwereld. Hierbij kun je denken aan ons eigen BIM -center, interne materieelbedrijf et cetera;
 • BAM behoort tot de grootste bouwondernemingen van Europa. Dat biedt jou als BAM-er veel kansen. Tegelijkertijd geven onze collega’s aan dat het voelt als een familiebedrijf omdat je nauw samenwerkt met een kleine club collega’s, waardoor er korte lijntjes zijn.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier