Bijbaan: postbezorger in WESTERVOORT
Recruitnow
Westervoort, Nederland
5 dagen geleden

Zoek jij een leuke, flexibele bijbaan? Ben je graag buiten en werk je het liefst zelfstandig? Word dan postbezorger bij Post Service in WESTERVOORT! Wat ga je doen als postbezorger?

Op maandag en donderdag brengen we de post binnen een vast tijdvak bij jou thuis. Je sorteert de post zelf op looproute en bezorgt deze op dinsdag en vrijdag tussen 08 : 00 en 18 : 00 uur.

Voor je het weet zit je werkdag er weer op en kun je verder met je studie, andere baan of je privéleven. Uiteraard zoeken wij een wijk zo dicht mogelijk in je eigen buurt.

Dit bezorgen we jou als postbezorger : - Een vaste wijk om te bezorgen. - Persoonlijk contact met onze coördinatoren. - Post Service bezorgers-

app. - Voor een buitenwijk ontvang je een vaste kilometervergoeding. Dit vragen wij : - Je bent op dinsdag en vrijdag beschikbaar.

 • Je bent secuur, betrouwbaar en loyaal. - Voor een binnenwijk : je vindt het leuk om lopend of (brom)fietsend post te bezorgen.
 • Voor een buitenwijk : je hebt een auto of brommer waarmee je de post kan bezorgen. Wie zijn wij? Post Service is al meer dan twintig jaar een vertrouwde naam op het gebied van landelijke postbezorging en huis-
 • aan-huisverspreiding in de regio Oost-Utrecht en Midden- en Zuid-Gelderland. Wij zijn sinds 2000 partner en vaste verspreider van Sandd, het op een na grootste postbedrijf van Nederland.

  Post Service is al meer dan twintig jaar een vertrouwde naam op het gebied van landelijke postbezorging en huis-aan-huisverspreiding in de regio Oost-

  Utrecht en Midden- en Zuid-Gelderland. Ook op het gebied van bode- / koeriersdiensten en facilitaire ondersteuning is Post Service een sterke speler in de regio.

  In de afgelopen jaren is Post Service uitgegroeid tot een midden en professioneel bedrijf. Zo zijn wij sinds 2000 franchisenemer van Sandd, het op een na grootste postbedrijf van Nederland.

  Voor de verspreiding van nieuwsbladen werkt Post Service samen met De Persgroep. Dit vragen wij : - Je bent op dinsdag en vrijdag beschikbaar.

 • Je bent secuur, betrouwbaar en loyaal. - Voor een binnenwijk : Je vind het leuk om lopend of (brom)fietsend post te bezorgen.
 • Voor een buitenwijk : Je hebt een auto of brommer waarmee je de post kan bezorgen.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier