Basisarts Ouderenzorg
Maandag Amsterdam
Amsterdam, Noord-Holland
5 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Ben je klaar met je studie Geneeskunde en heb je affiniteit met kwetsbare ouderen? Ben je flexibel, creatief en collegiaal?

Dan ben ik op zoek naar jou! Voor een opdrachtgever in Haarlem ben ik op zoek naar een Basisarts die verantwoordelijk wordt voor het opstellen, bijstellen en evalueren van het medisch behandelplan.

Verder diagnosticeer en indiceer je de noodzakelijkheid tot medische behandeling van cliënten. Het gaat hierbij om psychogeriatrische, somatische en / of sociale problematiek.

Daarnaast voer je behandelingen uit en geef je functionele opdrachten aan de overige disciplines. Waar nodig verwijs je cliënten naar externe specialisten of consulteer je hen.

Ook heb je contact met de familie van de cliënt en informeer je hen over de behandeling. Je werkt onder supervisie van de specialist ouderengeneeskunde.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier