Voorman
More Recruitment
Harderwijk, Gelderland, Netherlands
5 dagen geleden
source : Linkedin

De werfleider is dagelijks actief betrokken bij het op een effectieve wijze begeleiden van de inkomende-en uitgaande stromen op de werf met daarbij continu aandacht voor excellente service voor hun klanten en focus op kwaliteit van de materialen.

De hoofdprocessen bestaan uit :

 • wegen materialen
 • keuren materialen
 • bewerken materialen (middels verwerkingslijnen)
 • laden en lossen van materiaal
 • Dit alles is een continue proces, maar hun proces kent pieken en dalen aangaande de drukte op de werf / verwerkingslijnen.

  De werfleider is de spelverdeler’ op de werf. De werfleider bepaalt de opstelling, stuurt de mensen dag dagelijks aan, waarborgt de kwaliteitsaspecten en zorgt dat we als team de doelstellingen behalen.

  De werf bestaat uit 25 FTE waarvan de medewerkers multi skilled worden opgeleid. Aan de werfleider de taak om de juiste mensen op de juiste plek te zetten, zodat je de klant de beste dienstverlening kunnen geven.

  Naast het mens aspect, sta je in nauw contact met onze Logistieke afdeling. Je weet wat de planning wordt voor de komende week en stemt je werf bezetting daarop af.

  Op deze manier zorg jij ervoor dat de operatie de gestelde doelen kan realiseren.

  Hoe kan een dag als werfleider er uitzien :

  7.15 : medewerkers zijn op kantoor. Dag ervoor heb je afstemming gehad over de planning met Logistiek. Jij verdeelt het werk over de mensen.

  7.30 10.00 : je bent aanwezig op de werf en beoordeelt of het werk gaat zoals aangegeven. Je controleert de kwaliteit van het werk en loopt een ronde op de werf om de voorraad posities te bekijken.

  Deze voorraad posities bespreek later op de dag met Logistiek.

  10.30 12.00 je overlegt met de voorman van de verwerkingslijn wat de voortgang is. Daarnaast heeft iemand zich ziek gemeld bij de verwerkingslijn.

  Jij bent de persoon die ofwel intern of extern voor vervanging zorgt.

  13.00 15.00 Pauze is voorbij en je ziet dat het in de middag rustiger is met inkomende-en uitgaande vrachten. Er is dus capaciteit over.

  Dit is het moment om de voorraad posities te laten verwegen. Daarnaast zet je mensen aan het werk om materiaal verkoop gereed te maken (denk hierbij aan extra aandacht voor kwaliteit / sorteren / materiaal in big bags).

  15.00 15.30 Dagelijks overleg met Logistieke afdeling. Jij informeert Logistiek over de knelpunten op de werf (teveel voorraad, voorraad dat er al te lang ligt etc.

  Daarnaast bespreek je de aandachtspunten voor de dag van morgen en anticipeer je op de capaciteit die je nodig hebt.

  15.30 : je wordt gebeld door een medewerker dat zijn kraan kapot is. Jij bent de persoon die contact opneemt met de leverancier en zorgt samen met de Technische dienst dat de machine z.

  s.m. operationeel is. Tevens zorg je ervoor dat in het algemeen het onderhoud tijdig wordt uitgevoerd.

  16.00 : je kijkt bij de verwerkingslijn, hoe de productie van die dag is geweest en stuurt waar nodig bij in bezetting.

  16.30 : je dag zit er op! Je kijkt alvast vooruit naar morgen en bedenkt hoe ze morgen weer een beetje beter kunnen worden.

  Al met al een hele diverse rol, waarbij jij ook waar nodig operationele taken kan uitvoeren.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier