Business Consultant/ICT Support - Den Bosch - € 2.500 - € 3.500 p/m
Centric
Den Bosch, NL
15 uur geleden
source : ICTerGezocht.nl

Als Support Consultant (MDM) beheer je de complete mobiele infrastructuur voor grote organisaties inclusief 2e en 3e lijn support.

Je voert (remote) installaties, en upgrades uit en adviseert klanten op het gebied van mobiele oplossingen. Je optimaliseert monitoring en beheer en ondersteunt bij complexe roll-

outs. Daarnaast speel je een rol in het verzorgen van rapportages met betrekking tot MDM. Als Support Consultant verzorg je ook de updates en upgrades van de handheld terminals.

Functie-eisen :

 • Hbo opleiding afgerond
 • 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie
 • Affiniteit met de Retail
 • Ervaring met SOTI en of Airwatch
 • Kennis van mobile devices en aantoonbare ervaring met troubleshooting
 • Bedrijfsomschrijving :

  De divisie Supply Chain Solutions werkt voor retailers en logistieke bedrijven. Wij helpen retailers bij het verbeteren van de klantbeleving en vlotte check-

  out in de winkel, online en aan de deur. Voor logistieke bedrijven verzorgen wij de digitale informatie-uitwisseling en staan garant voor een efficiënte operatie in het warehouse en tijdens transport.

  Dit doen wij voor een groeiend aantal webshops, fysieke winkels, distributiecentra, groothandels en transporteurs.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier