Verpleegkundige PG
AxionContinu
De Drie Ringen (Leidsche Rijn), NL
4 dagen geleden

Jij krijgt alle mogelijkheden om bij in Leidsche Rijn de visie op kleinschalig wonen in de praktijk te brengen. Daarnaast is er ruimte voor al jouw goede ideeën op de afdeling.

Sterker nog, dat verwachten wij van jou! Net als goed teamwork waarbij jij samen met jouw collega's vakmanschap, aandacht en plezier hoog in het vaandel hebt staan.

Ga jij deze uitdaging aan? Wij hebben voor deze vacature ruimte voor 24-36 uur, waarbij een vast contract tot de mogelijkheden behoort.

Wil je graag een dag vrijblijvend meelopen? Stuur jouw CV in via de sollicitatiebutton en vermeld dit bij de opmerkingen.

Wij zijn AxionContinu. Zorgprofessionals op het gebied van Revalidatie & Herstel, Verzorgd Wonen en Thuis (begeleiding bij zelfstandig wonen en thuiszorg).

Wij zijn 'Optimisten in de zorg'. Dat is meer dan zomaar een kreet. We zijn gewend om te denken in mogelijkheden. We zijn vakmensen die geen genoegen nemen met half werk en graag werken aan verbeteringen.

We geloven bovendien dat zorg niet zonder aandacht kan. En - last but not least - we hebben plezier in wat we doen.

Klik voor een kaart met de locatie.

Jouw functie

Je bent samen met een hecht team van collega’s verantwoordelijk voor de zorg voor de bewoners. Je zorgt ervoor dat ze zoveel mogelijk zelfstandig kunnen wonen en ondersteunt ze waar nodig.

Ook begeleid je een aantal leerlingen en stagiaires. Wij vinden kwaliteit belangrijk. Daarom zijn er veel scholingsmogelijkheden.

Ons eigen opleidingscentrum biedt 75 trainingen en is gevestigd op de eigen locatie .

Binnen AxionContinu zijn zowel fulltime, parttime als flexibele contracten mogelijk. In overleg met je leidinggevende maak je afspraken over de werktijden.

Daarbij houden we rekening met de wensen en verwachtingen van onze cliënten en zoeken we naar een match met jouw wensen en behoeften.

Jij :

 • bent in het bezit van een diploma van een beroepsrelevantie opleiding op MBO-niveau 4 Verpleegkundige
 • hebt kennis van verpleegtechnisch handelen
 • volgt de ontwikkelingen in jouw vakgebied en deelt jouw kennis en ervaring met collega's
 • Wij bieden

  Een werkomgeving met veel ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling. We kunnen je meer dan 75 opleidingen en trainingen in eigen huis aanbieden.

 • Onze arbeidsvoorwaarden en salaris zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg
 • Wij bieden jou FWG schaal 45
 • Hier bovenop ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 7,4%
 • Een pensioenregeling ondergebracht bij het Pensioenfonds voor Zorg en Welzijn (PFZW)
 • Aantrekkelijke korting op verzekeringen bij Centraal Beheer
 • Een standaardvergoeding voor reiskosten voor woon-werkverkeer conform de CAO, vanaf een bepaalde reisafstand
 • En wij verrassen je regelmatig met iets leuks
 • Van nieuwe medewerkers wordt een Verklaring Omtrent Gedrag gevraagd (kosten worden vergoed). Ook zijn wij wettelijk verplicht onderzoek te doen naar jouw arbeidsverleden.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier