Verzorgende IG ZGR Stevenskamp Heeten
ZGR
ZGR Stevenskamp in Heeten
1 dag geleden

Verzorgende IG ZGR Stevenskamp Heeten

 • bekijk pdf
 • Locatie ZGR Stevenskamp in Heeten Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg Opleidingsniveau Niveau 3 Arbeidstijd In overleg Aantal uur 16 - 24 Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg Wat houdt deze functie in?

  Als het goed is hoeven wij jou niet uit te leggen wat de dankbare taken zijn van een Verzorgende IG. Door jouw opleiding, stage- en / of werkervaring heb jij vast al een goed beeld van deze functie.

  Persoonlijke zorg en aandacht voor de cliënt. Daar draait het om in deze functie. Wij vinden dat goed luisteren naar de cliënt en gesprekken voeren met de cliënt een belangrijk onderdeel is van de functie, sterker nog, het belangrijkste onderdeel van de functie!

  Door contact met huisarts, familie en eventueel andere disciplines zoals fystiotherapeut, arts of verpleegkundige, ben jij voor onze cliënten samen met je collega’s, de rots in de branding.

  Wil jij graag een gevoel krijgen bij het werken als Verzorgende IG bij ZGR Stevenkamp? Dat kan!

  Wij nodigen je van harte uit om een dag mee te lopen in de zorg.

  Wij laten jou dan met alle plezier zien hoe een dag eruit kan zien bij ons.

  Hoe ziet onze ideale collega eruit?

  Dat je in het bezit bent van een diploma Verzorgende IG is voor ons vanzelfsprekend als je op deze vacature wilt solliciteren.

  Maar wat vinden wij nog meer belangrijk aan onze nieuwe collega?

  Zelfstandig en teamplayer

  Naast het feit dat je in deze functie zelfstandig moet kunnen werken, vinden wij het belangrijk dat je een teamplayer bent.

  Want alleen ga je sneller, maar samen kom je verder !

  Je weet vast als geen ander dat het hard werken is in de zorg en daarom is het belangrijk dat je op elkaar kunt bouwen en weet dat er een team achter je staat om elkaar verder te helpen.

  Communicatief sterk

  Je hoort het zo vaak communicatie is het toverwoord . Of het nu gaat om communicatie richting cliënt of richting collega’s, wij vinden het belangrijk dat onze nieuwe collega goed kan communiceren.

  Hier draait alles om wanneer we onze cliënten goed willen ondersteunen en begeleiden. Maar wat is dan goed communiceren?

  Door te zeggen wat je doet en te doen wat je zegt! Dit geeft een cliënt duidelijkheid en hierdoor kan hij / zij beter eigen keuzes maken en dus regie houden over eigen leven.

  Samen verantwoordelijk

  Doordat je wisselende diensten draait, is het ook belangrijk dat je flexibel bent en je je samen met collega’s verantwoordelijk voelt voor een goede bezetting, zodat wij goede zorg richting cliënten kunnen waarborgen.

  Digitaal vaardig

  Digitalisering is een belangrijke ontwikkeling in de zorg. ZGR wil haar medewerkers stimuleren en faciliteren om zich digitaal te ontwikkelen.

  Niet alleen voor het overdragen van cliëntinformatie en het contact met betrokken partijen, maar ook om een cliënt te laten beeldbellen met familie of bijvoorbeeld je urenregistratie.

  Het is daarom van belang dat je digitaal vaardig bent of de wil hebt dit te worden op korte termijn.

  Een klik

  Maar het belangrijkste is natuurlijk dat er een klik is met elkaar. Wanneer je met elkaar en voor elkaar er iedere dag, met een lach op je gezicht, staat voor de cliënt, werkt dit in alles positief door.

  Samen ben je dan beter in staat in te spelen op vragen en wensen van de cliënt en motiveert en stimuleert ze om er samen een mooie dag van te maken!

  Maatwerk

  Het betreft een vacature van gemiddeld 24 uur per week. Maar ook minder uren per week in bespreekbaar. Wanneer blijkt dat we een goede match hebben, bieden wij jou een contract voor onbepaalde tijd. Ruimte voor jouw talenten

  Wij doen meer dan ons best een goede werkgever te zijn. Zo zorgen wij voor afwisseling in je werkzaamheden, krijg je ruimte om je te ontwikkelen door te mogen meedenken over diverse onderwerpen en wordt er samen gekeken naar opleidingsmogelijkheden als je hiervoor open staat.

  Je komt in dienst bij ZGR, waarbij iedere locatie zijn eigen identiteit heeft. Voordeel hiervan is dat je ook eens kunt kijken hoe het op een andere locatie gaat.

  En verder

  De functie van Verzorgende IG is ingedeeld conform CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT) in functiegroep 35.

  Het bruto maandsalaris bedraagt, afhankelijk van ervaring, maximaal € op fulltime basis van een 36 urige werkweek. Ook heb je recht op vakantiegeld in mei en een eindejaarsuitkering in de maand november.

  Voor onze werknemers heeft ZGR korting op diverse schade- en zorgverzekeringen geregeld en ZGR betaalt de premie van een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering voor jou.

  Ook kun je fiscaal voordelig diverse artikelen aanschaffen zoals een fiets, telefoon, laptop of pc. Maar ook voor sportartikelen, een sportabonnement of vakbondscontributie.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier