Bedrijfswagenmonteur
Regiodienst
Amsterdam, Netherlands
3 dagen geleden

Introductie

Wij zijn per direct op zoek naar meerdere bedrijfswagenmonteur uit de omgeving van Amsterdam. De organisatie is een voorloper binnen de bedrijfswagens en zijn voortdurend in ontwikkeling.

Wij zijn niet alleen op zoek naar een ervaren bedrijfswagenmonteur, ook kandidaten die het passie hebben voor de bedrijfswagens en het graag willen leren zoeken wij! Stroomt olie door de aderen en ben jij degene die wij zoeken? Reageer dan snel!

Organisatie

De organisatie is een wereldwijd bekende naam binnen de automotive en hebben meerdere vestigingen in Nederland. Het is een toonaangevend op het gebied van innovatie en wilt haar personeel constant verbeteren door middel van cursussen en opleidingen.

Deel jij de passie binnen de bedrijfswagens? Lees dan snel verder!

Functie

Jij als bedrijfswagenmonteur weet wat er speelt in de branche. Storingen spoor jij op met de geavanceerde diagnose-apparatuur en uiteraard jouw kennis en vindingrijkheid.

Daarnaast kan jij zelfstandig werken, neem jij initiatief en ben jij constant op zoek naar verbetering (cursussen en opleidingen).

Functie eisen

Jij als (aankomend) bedrijfswagentechnicus bent in het bezit van de volgende opleidingen of bereid om deze te halen :

Diploma (eerste) bedrijfswagentechnicus (E)BAT

Diploma (eerste) autotechnicus

Representatief, klantgericht en leergierig

Flexibel wat betreft wisseldiensten

APK bevoegdheid, Tachograaf en rijbewijs C(E) zijn een pré

Aanbod

Naast een uitdagende functie in de omgeving van Amsterdam, wordt er voldoende mogelijkheden aangeboden om jezelf te ontplooien en door te leren.

Daarnaast ga jij in collegiale en informele sfeer werken waar service- en klantgerichtheid hoog in het vaandel staat.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier