Monteur E/W Woningbouw
Loohuis
Almelo, Overijssel
2 dagen geleden

Zie jij het als een uitdaging om onze klanten te voorzien van een goed werkende installatie? Maak jij graag onderdeel uit van een betrokken team installatie- en elektromonteurs?

Zoek jij een veelzijdige baan bij een bedrijf met hart voor techniek en oog voor mensen? Lees verder en solliciteer : jij bent de Monteur Woningbouw E / W én de nieuwe collega die wij zoeken!

Jouw baan bij Loohuis

Het installeren, onderhouden en / of repareren van complexe installaties zie jij als een uitdaging. Van loodgieterswerken tot klimaatinstallaties : jij bent van alle markten thuis.

Je zet jouw kennis van elektrische en / of werktuigkundige installaties in bij projecten op het gebied van woningbouw en kleine utiliteitsgebouwen.

Van nieuwbouw tot klantenwerk en renovatie. Je houdt van afwisseling in je werk : geen dag is hetzelfde!

Je werkt nauw samen met andere installatie- of elektromonteurs. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor een goede uitvoering van het werk.

Maar ook zelfstandig adviseer je klanten over het onderhoud van een installatie. Jij brengt de technische informatie goed over aan klanten en collega’s.

En je ziet alles : van een boutje dat niet op zijn plek zit tot een kraan die niet helemaal vastzit. Jij verlaat pas een woning als alles goed geïnstalleerd is.

Dit regelen wij voor jou

 • Een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een dynamisch, modern en informeel familiebedrijf : deskundig betrokken betrouwbaar
 • Alle kansen om je te ontwikkelen en te groeien : daar hechten wij veel waarde aan!
 • En - heel belangrijk - een team vakspecialisten dat veel voor elkaar over heeft. En tegelijkertijd liefhebber is van een goede grap op zijn tijd.
 • Want juist ook die werksfeer maakt jouw baan leuk!

 • De mogelijkheid om eventuele openstaande studiekosten bij huidige werkgever over te nemen
 • Welkom bij de Loohuis familie

  Werken en leren bij Loohuis is meer dan alleen werken. Bij ons kom je in een familiebedrijf waar de zaken goed voor mekaar zijn, de sfeer gemoedelijk en respectvol is en in overleg veel kan.

  Wij zorgen voor heldere verwachtingen en volop uitdaging in de wereld van de techniek. Een mooie werkplek waar je nieuwe dingen leert én goede hulp krijgt van een ervaren professional die jou meeneemt en inspireert.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier