Magazijnmedewerker, Lekkerland
tempo team
Meppel
17 uur geleden

Functieomschrijving

Voornamelijk werken in de nachten, een salaris van €12,34 en toeslagen die kunnen oplopen tot wel 100%. Wow! Dat klinkt lekker! Ga dan nu aan de slag als magazijnmedewerker bij Lekkerland in Meppel en cashen maar!

Wat bieden wij jou

 • Een salaris van €12,34 bij 22+
 • Reiskostenvergoeding
 • Toeslagen tot wel 100%
 • Leuke en gezellige collega’s
 • Een baan voor langere tijd
 • Wie ben jij

  Vind jij het prettig om vooral in de nachten te werken, mooi! Daarnaast is het als magazijnmedewerker belangrijk dat :

 • Je eigen vervoer hebt om naar Lekkerland te komen
 • Je minimaal 18 jaar bent in verband met de werktijden
 • Wat ga je doen

  Lekker actief bezig zijn in ieder geval! Lekkerland voorziet alle tankstations in Nederland van eten en drinken. Je kunt hierbij denken aan al het lekkere snoepgoed wat er te halen valt, maar ook gekoeld eten en drinken.

  Voor dit laatste ben jij verantwoordelijk! Nadat (bijna) alle orders in het magazijn verzameld zijn, is het de bedoeling dat de gekoelde artikelen hier nog aan toegevoegd worden.

  Jij zorgt er dus voor dat deze laatste orders aan de vrachtwagens worden toegevoegd. Dit doe je wel samen met je collega! Je werkt hierbij dus wel in een koude omgeving, maar van Lekkerland krijg jij warme kleding voor tijdens het werken.

  Daarnaast is het ook aan jou de taak om te checken of alle orders zijn toegevoegd en of alles klopt. Je krijgt dus ook veel verantwoordelijkheid! Omdat de koude artikelen als laatste worden toegevoegd, werk jij dus voornamelijk in de nachten.

  Als magazijnmedewerker liggen jouw diensten dus ongeveer tussen 14 : 00 en 06 : 30 tussen maandag en zondag.

  Waar ga je werken

  Misschien zijn de vrachtwagens je wel eens opgevallen, want Lekkerland rijdt door het hele land! Lekkerland voorziet alle tankstations in Nederland van eten en drinken.

  Als magazijnmedewerker kom je terecht in een hecht en warm team waarbij je goed ingewerkt wordt door je collega’s. Daarnaast heb je de kans om lang bij Lekkerland te blijven werken en krijg je ook nog eens lekkere toeslagen!

  Het filmpje hieronder geeft een beeld van het orderpicken bij het pick by light systeem. Op de fresh afdeling gaat het er wel een beetje anders aan toe.

  Maar op deze manier krijg je alvast een beetje een beeld van de werkzaamheden!

  Sollicitatie

  Mooi! Je bent er nog! Ook zin om te starten met deze te gekke nieuwe uitdaging? Solliciteer dan direct op de functie als magazijnmedewerker en wij nemen contact met je op.

  Dit kan ook zonder cv. Heb je toch nog vragen? Bel, app of mail ons gerust en wij staan voor je klaar. Hopelijk spreken we elkaar snel topper!

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  Sollicitatieprocedure

  Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan.

  Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op Mijn Tempo-Team.

  Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier