Junior Integration Consultant - Bunnik
Koninklijke BAM Groep nv
Bunnik, NL
4 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Ben je (bijna) afgestudeerd met een IT gerelateerde studieachtergrond en spreken de termen : DevOps, Scrum, Agile, Continuous Delivery en Applicatie Integratie jou aan?

Kom dan ons team versterken. Wij bieden je een leertraject waarbij bedrijfsprocessen en IT samen komen. BAM wil marktleider zijn bij het toepassen van digitale technologie en innovatie.

Dat betekent dat er steeds meer eisen zijn aan juiste en actuele informatie voor onze stakeholders anytime and anywhere.

Als integratieconsultant ben jij een belangrijke spil in dit dynamische speelveld. Jij zorgt er samen met je team voor dat deze informatiestromen gerealiseerd worden, zodat de juiste informatie op het juiste moment beschikbaar is in onze systemen.

In deze rol ben je de verbindende factor tussen Business en IT. Jij kan netwerken met de business om zo de bedrijfsprocessen goed te kunnen doorgronden en vertaalt dit vervolgens naar de informatie die nodig is voor een systeemintegratie.

Vervolgens bouw je de integratie ...

Functie-eisen :

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier